Închide meniul
Foto

„Am început să primesc zeci de poze”. Anamaria Prodan i-a declarat război Corinei Bilcon și anunță dezvăluiri fără precedent. „Amante gravide în 3 luni nu au cum să existe!”

Antena Sport Publicat: 15 octombrie 2021, 9:22

Reclamă
„Am început să primesc zeci de poze”. Anamaria Prodan i-a declarat război Corinei Bilcon și anunță dezvăluiri fără precedent. „Amante gravide în 3 luni nu au cum să existe!”

Cine este femeia care a inlocuit o pe Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

Potrivit ultimelor informații apărute în presă, Corina Bilcon ar fi însărcinată în trei luni și ar urma să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf. Cei doi s-ar fi și mutat împreună, în locuința din Craiova. Anamaria Prodan i-a declarat război și este pregătită să facă lumină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, atac la presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Tocmai ce am început să primesc zeci de poze, povestiri, cimilituri! Deci duduia aceasta care pretinde ca este iubita lui REGHE, și pe care voi nu știți de unde să o luați, știți că e gura de aur! Ok, dar cine este sau de unde este cum și ce face… știți? ia sa verificăm puțin!

Pentru faptul că habar nu aveți dacă eu și Reghe am divorțat sau nu… v-am promis că împreună scoatem la “tabla“ fiecare “diva“ care pândește, agață, distruge familii, copii… meserii, cariere, bărbați sau femei !

De ce facem asta? Pentru că soțul meu, Reghecampf, cum am spus mereu, nu poate să decadă să-și facă de ras familia și să fie huiduit pe stadioane! Căci EL REGHE E SOARELE ȘI PROMOTORUL FAMILIEI! “Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu” spune SOARELE NOSTRU! DECI AMANTE GRAVIDE IN 3 luni, 6, 2, 9 nu au cum sa existe, nu?

DACĂ SOȚUL MEU PROMOVEAZĂ FAMILIA SI O RESPECTA SI ESTE SFANTA ATUNCI ÎMPREUNA TREBUIE SA VEDEM SI SA GĂSIM VIERMIȘORII CARE STRICA MĂRUL CEL FRUMOS SI SĂNĂTOS„, a răbufnit Anamaria Prodan pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

https://www.instagram.com/p/CVB6iP7o0fe/

Corina Bilcon s-a născut în Deva, dar ea și Laurențiu Reghecampf s-ar fi cunoscut departe de țară. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată în Dubai, acesta fiind și locul în care s-ar fi îndrăgostit. Laurențiu Reghecampf și femeia poreclită „Gură de aur” ar fi petrecut, în acest an, o vacanța de lux din Grecia.

Anamaria Prodan anunțase că nu va mai comenta nimic legat de familia sa și că cei care vor vorbi despre acest subiect vor fi avocatul Don Schiller și Dan Shomon.

Reclamă

Anamaria Prodan şi-a angajat un avocat celebru

Avocatul meu este Don Schiller, iar omul care stă lângă mine secundă de secundă se numește Dan Shomon! El se ocupă de tot ce ține de imaginea și de deciziile mele! Cu el mă sfătuiesc mereu și nu iau nici o hotărâre până nu aud părerea lui! De astăzi nu am să mai vorbesc cu absolut nimeni!

De tot ce am nevoie se va ocupa avocatul meu Don Schiller. Consultantul meu în luarea oricărei decizii legate de imagine, familie, meserie este Dan Shomon. Prioritatea mea numărul 1 sunt copiii mei și voi face tot ce îmi stă în putință să-i țin departe de această mizerie! Copiii mei sunt afectați psihic, iar eu sunt obligată să iau măsuri în acest sens”, a declarat Anamaria Prodan, conform prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:13

Programul etapei din Porsche Supercup din Belgia! Antrenamentele, calificările şi cursa sunt exclusiv în AntenaPLAY

16:50

LIVE VIDEOCalficările etapei de Formula 2 din Belgia sunt ACUM, în AntenaPLAY

16:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

16:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 107 sportivi la Paris

16:24

„Îngrozitor de mult!” Reacţie categorică despre viitorul lui Ianis Hagi la Rangers! Ce se întâmplă cu internaţionalul român

16:23

Trei jucători importanţi ai FCSB-ului nu vor juca în meciul cu Oţelul! Decizia surprinzătoare a campioanei României

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu al Belgiei, LIVE în AntenaPLAY 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și