Închide meniul
Foto

Prima iubire a lui Ion Țiriac a scos la vânzare o plajă din Fiji! Cât costă „paradisul secret” al celei ce-a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2022, 19:08 / Actualizat: 8 februarie 2022, 20:11

Prima iubire a lui Ion Țiriac a scos la vânzare o plajă din Fiji! Cât costă „paradisul secret” al celei ce-a fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume

Prima iubire a lui Ion Țiriac

Profimediaimages

Mikette Von Issenberg speră să obțină aproximativ un milion de dolari pentru proprietatea situată chiar pe malul oceanului. Până acum, nu a avut succes în a găsi un cumpărător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima iubire a lui Ion Țiriac a scos la vânzare o plajă din Fiji

Fosta iubită a lui Ion Țiriac, acum în vârstă de 73 de ani, deține un teren de 20,5 hectare în Vanua Levu, a doua insulă ca suprafață din Fiji. Mikette Von Issenberg are drepturi totale asupra terenului.

„Paradisul secret”, așa cum este considerată bucata de pământ deținută de fosta iubită a lui Ion Țiriac, găzduiește o cascadă naturală, apă potabilă iar din cel mai înalt punct al acesteia, vederea la ocean este de 360 de grade.

Terenul se află la 11 kilometri de cel mai apropiat aeroport și de cea mai apropiată localitate. Mikette von Issenberg încearcă deja de câțiva ani să-și vândă proprietatea din Fiji, însă nu a avut succes pâna acum, anunță fanatik.ro.

Povestea de dragoste dintre Ion Țiriac și Mikette Von Issenberg

Mikette von Issenberg și Ion Țiriac s-au cunoscut în 1974, pe vremea când el era component al echipei României de Cupa Davis iar ea era un fotomodel renumit. Mikette locuia în Statele Unite și nu s-a putut adapta la viața din România.

Reclamă

În 1976, Mikette i-a dăruit lui Ion Țiriac primul copil, pe Ion Ion. După ce au devenit părinți, relația celor doi s-a destrămat. Ea s-a întors în Statele Unite, în timp ce Ion Țiriac și-a continuat cariera în tenis. Ion Ion a rămas în România, în grija surorii lui Ion Țiriac, Rodica.

În tinerețe, Mikette von Issenberg a lucrat ca model și a fost considerată una din cele mai frumoase femei din lume. La doar 13 ani, lua contact, pentru prima dată, cu podiumurile de modă. De-a lungul timpului, a prezentat pentru cele mai renumite case de modă. De asemenea, datorită frumuseţii sale, aceasta a avut numeroase apariţii în reviste de prestigiu precum Vogue, Marie Claire sau Elle, anunță a1.ro.

Marele regret al vieții lui Ion Ţiriac

Ion Țiriac are o viaţă de magnat, dar totuşi îi lipseşte ceva. Cu o avere de aproximativ două miliarde de euro, magnatul şi-ar fi dorit o familie, dar nu a avut parte. Spune că a pus munca pe primul plan și a neglijat aspectul personal.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu i-aș putea spune nimic pentru că sunt epoci cu totul diferite. Până și Ilie Năstase, care e cu șapte ani mai mic decât mine, a trăit altfel. Eu sunt băiatul cu războiul. Am trăit războiul cu tot ce a însemnat, bombe, avioane. Și am trăit și prin anii 1950, care au fost ani grei, din toate punctele de vedere.

Dar lucrurile au mers mai departe și nu pot regreta nimic. Singurul lucru pe care totuși pot spune că îl regret este că nu mi-am putut face o familie adevărată. Să merg la serviciu la 8 dimineața, să termin la 17, să am 20 de copii care să alerge în jurul meu și așa mai departe. Pentru că eu am fost tot timpul cu mai puțin talent și cu mai multă muncă. Am încercat întotdeauna să fiu un pic mai bun mâine decât azi. Și asta, la un moment dat, preia controlul asupra ta. Și asta înseamnă că nu îți poți împărți timpul”, a dezvăluit Ion Țiriac, conform ziare.com.

Ion Țiriac are trei copii, pe Ion Ion, Karim și Ioana. Primul, din relația cu Mikette Von Issenberg, este în vârstă de 45 de ani. Karim și Ioana sunt rodul relației cu jurnalista egipteana Sophie Ayad și au 26 de ani și, respectiv, 24 de ani.

 

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și