Închide meniul
Foto

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit: „Nu am nimic de ascuns. E fabulos!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2023, 15:44

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit: „Nu am nimic de ascuns. E fabulos!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 50 de ani / Instagram

A apărut prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit. Agentul de jucători ar fi într-o relaţie cu milionarul român Flavius Nedelea, cel care este proprietarul unui hotel boutique în Centrul Vechi şi construieşte un complex de cinci stele în Delta Dunării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Agentul de jucători a oferit prima declaraţie după ce numele bărbatului care i-ar fi luat locul lui Laurenţiu Reghecampf, în viaţa vedetei de 50 de ani, a apărut în presă.

Prima reacţie a Anamariei Prodan după ce s-a aflat cine este noul ei iubit

Anamaria Prodan nu a pronunţat numele noului iubit, dar nici nu a negat că ar fi într-o relaţie cu Flavius Nedelea. Bărbatul este cu 8 ani mai tânăr decât ea şi este considerat unul dintre cei mai „vânaţi” burlaci din România. Averea lui este una considerabilă.

Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Cei trei copii ai Anamariei Prodan (Sarah Dumitrescu, Rebecca Dumitrescu şi Laurenţiu Reghecampf Jr) ar fi fost văzuţi aproape zilnic la un restaurant al afaceristului originar din Tulcea.

Reclamă

Cei doi nu se ascund, călătoresc non-stop, sunt împreună non-stop. Și copiii sunt lângă ei mereu, merg toți peste tot, ce-i drept, mai mult în străinătate. Sunt fericiți și liniștiți. Își trăiesc viața frumos. Amândoi se iubesc și se alintă non-stop, emană dragoste și bucurie pe unde trec! Sunt superbi împreună!”, au spus şi prieteni apropiaţi ai cuplului, pentru sursa citată anterior.

Cum ar fi fost cucerită Anamaria Prodan de noul bărbat din viaţa ei

Anamaria Prodan a rămas surprinsă când iubitul ei a plătit nota de plată la un restaurant, fapt care i s-a părut „fascinant”. Impresara a declarat că bărbatul a început să îi „dicteze totul”, deoarece a început să o cunoască foarte bine.

Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Reclamă 4 / 0/3

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.

Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf

Luna trecută s-a aflat că Anamaria Prodan nu acceptă divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Condiţiile în care s-ar fi produs partajul au nemulţumit-o pe vedeta în vârstă de 50 de ani! Agentul de jucători îşi cheamă soţul din nou în instanţă, astfel că scandalul este fără întrerupere.

Judecătorii au hotărât, la finalul anului trecut, desfacerea căsătoriei din culpă comună. Mai mult, au decis ca antrenorul lui Neftchi Baku să achite „numai” 1.600 de euro, lunar, drept pensie alimentară pentru Bebeto. Anamaria Prodan nici nu a vrut să audă şi a luat o decizie radicală.

Potrivit digisport.ro, Anamaria Prodan nu a fost de acord cu divorţul de Laurenţu Reghecampf şi a cerut ca procesul să fie rejudecat la Tribunalul Buftea. Nu este mulţumită cu faptul că a fost declarată culpă comună, şi nici cu suma pe care o primeşte de la „Reghe”.

Impresarul a cerut ca divorţul să se pronunţe din culpa exclusivă a lui Reghecampf, care ar fi înşelat-o în mai multe rânduri. Antrenorul este pentru moment într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care i-a dăruit şi un băieţel, pe Liam Reghecampf, anul trecut. Au apărut zvonuri că au şi gânduri în nuntă, dar planurile lui Laurenţiu Reghecampf sunt date peste cap de decizia luată de Anamaria.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și