Închide meniul
Foto

Prima reacţie a bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, după ce a fost prins băut la volan: „Nu aş fi făcut aşa ceva nici când eram tânăr şi prost”

Publicat: 16 martie 2023, 11:36. Actualizat: 16 martie 2023, 13:25

Prima reacţie a bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, după ce a fost prins băut la volan. Cristian Boureanu a negat că vehemenţă că a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Reclamă
Cristian Boureanu, în braţele fostei soţii

Cristian Boureanu a fost prins băut la volan

Cristian Boureanu, în braţele fostei soţii / Adevărul

Cristian Boureanu a oferit o explicaţie inedită pentru faptul că a fost prins cu o alcoolemie de 0,11 mgL alcool pur în aerul expirat.

Reclamă

Prima reacţie a bărbatului părăsit de soţie pentru Cristi Borcea, după ce a fost prins băut la volan

Ca răspuns la toate discuţiile apărute, este un fapt de viaţă. A fost chiar acceptat de Poliţia Rutieră şi de Insitutul Mina Minovici până acum vreun an. Era după amiază la 16:30. Cei care mă cunosc în ultimii 20 de ani ştiu că eu dacă beau două degete de vin, nu mă mai urc la volan.

Reclamă

Sunt cel mai bun client, din punctul acesta de vedere, al taximetriştilor şi în niciun caz nu aş fi făcut aşa ceva la drum lung, nici când eram mai tânăr şi mai prost. Am fost oprit pentru alt motiv. Eu mănânc de post. Astăzi nu mâncasem absolut nimic. Tot aşa, cei care mă cunosc, ştiu că ţin fasting, câte 16-18 ore şi băusem doar apă. Aseară mâncând doar nişte legume şi fiind la o zi de naştere, probabil mi-a rămas în respiraţie‘, a spus Cristian Boureanu pentru spynews.ro.

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea. În spaţiul public au apărut informaţii conform cărora cei doi ar fi avut o relaţie încă din timpul căsniciei cu Boureanu.

Cum a reacționat familia Valentinei Pelinel când a aflat de relația cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel a vorbit despre cum a reacționat familia ei când a aflat de relația cu Cristi Borcea. Vedeta nu s-a mai ascuns și a dat detalii din interior. Valentina Pelinel susține că apropiații ei se înțeleg de minune cu Cristi Borcea. Fostul fotomodel s-a îndrăgostit orbește de celebrul afacerist. Nimeni nu le poate strica idila!

Întreaga mea familie relaționează frumos cu Cristi atât pe plan personal, cât și profesional. Crezi că e posibil să-i dictezi inimii? Nici măcar să o sfătuiești nu poți. Își ia propriile decizii. Iar eu am ales să urmez calea inimii”, a spus Valentina Pelinel, conform viva.ro.

Fostul fotomodel s-a căsătorit prima dată, în 2007, cu Cristian Boureanu. A divorţat de el în 2014, iar patru ani mai târziu a fost dusă la altar de Cristi Borcea. Nu i-a putut rezista milionarului român.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea