Închide meniul

Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu, după ce a vândut casa primită din donaţii. "Sunt la muncă. Mi-am luat altă casă"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2021, 9:26

Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu, după ce a vândut casa primită din donaţii. "Sunt la muncă. Mi-am luat altă casă"

captură bzi.ro

Sergiu Ciobotariu, reacţie după ce a fost acuzat că a vândut casa primită din donaţii

Sergiu Ciobotariu a fost acuzat că şi-a vândut casa primită din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu pentru a se muta înapoi în ghetou. El susţine însă că şi-a cumpărat o altă locuinţă şi că acum se află la muncă pentru a-şi întreţine familia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima reacţie a lui Sergiu Ciobotariu după ce a vândut casa primită din donaţii

"Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani.

Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial…Soția și copiii sunt bine. Băiețelul a făcut deja un an. Soția e acasă, stă cu copiii”, a declarat Sergiu Ciobotariu pentru bzi.ro.

Ce a discutat Sergiu Ciobotariu cu Cătălin Moroşanu

Tânărul susţine că a luat legătura cu Cătălin Moroşanu înainte să vândă casa primită cadou.

Reclamă

"Cu Cătălin (n.red. – Moroșanu) am vorbit doar atunci când am vândut casa. El mi-a spus că dacă nu mă pot descurca acolo, să mă mut.

Nu m-a obligat nimeni să vând casa, am primit toți banii corect. Pentru casa cealaltă am făcut un contract de închiriere pe 5 ani, iar, după perioada aceasta, el devine proprietar", a mai declarat acesta. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și