Închide meniul

Primar ales cu peste 60 la sută, avertizat de cei care l-au votat: "Dacă și dumneavoastră ne spuneți că faceți asfalt, o să fie deranj!"

Antena Sport Publicat: 29 septembrie 2020, 18:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
Primar ales cu peste 60 la sută, avertizat de cei care l-au votat: "Dacă și dumneavoastră ne spuneți că faceți asfalt, o să fie deranj!"

Captură Antenasport

Gabi Mureşan a devenit primar în Apold

Mureşan (39 de ani) a câştigat fără emoţii mandatul de edil, el fiind votat de peste 60 de la sută din cei care s-au prezentat la vot. Acestea au fost şi primele alegeri la care a participat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Mureşan a dezvăluit ce i-au transmis cei care l-au votat, imediat după ce a aflat rezultatul alegerilor. 

Știți ce mi-au zis oamenii dintr-un sat care aparține de Apold? Au spus: «Noi avem asfalt de 30 de ani. Dacă și dumneavoastră ne spuneți că faceți asfalt, o să fie deranj!» Șansele noastre sunt fondurile europene, trebuie să le accesăm, noi suntem o comună bogată”, a declarat Gabi Mureșan la Digi Sport. 

Gabi Mureşan a devenit primar

"Să ştii că n-a fost uşor, dar i-am dovedit! Rău de tot i-am bătut", a reacţionat fostul mijlocaş pentru AS.ro.

Să pună apă în comună şi să asfalteze străzile. Acestea sunt primele proiecte de care Gabi Mureşan vrea să se ocupe.

Reclamă
Reclamă 4

"Eu cred că voi fi mai bătăios. Ştiu că pot cu echipa tânără pe care o am lângă mine. Am realizat că oamenii chiar sunt necăjiţi!", a mai spus cel care a cucerit Supercupa României atât cu CFR, cât şi cu ASA Târgu Mureş.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
0:21

Carlo Ancelotti, prima reacţie după ce a câştigat pentru a 5-a oară trofeul Champions League! De ce l-a certat pe Vinicius

0:15

Carlo Ancelotti a stabilit un nou record! Este singurul antrenor din istorie care a cucerit 5 Ligi ale Campionilor ca antrenor

0:04

Toni Kroos, standing ovation în finala Champions League! Luka Modric l-a înlocuit în ultimul meci la Real Madrid

23:55 1 iun.

FotoBorussia Dortmund – Real Madrid 0-2! Real a cucerit cea de a 15-a Ligă a Campionilor din istorie! E a 5-a şi pentru Ancelotti!

23:29 1 iun.

FotoImagini de senzaţie cu Zinedine Zidane de la finala Ligii Campionilor!

23:10 1 iun.

Jude Bellingham a scris istorie în finala Champions League! Englezul a doborât un record deţinut de o legendă a lui Real Madrid

1 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 2 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 3 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 4 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!” 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, apariţie răvăşitoare în braţele internaţionalului român! Ami a întors toate privirile 6 VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
Citește și