Închide meniul

Primarul din Las Vegas și-a ieșit din minți, în direct la TV, după ce a propus redeschiderea stadioanelor și restaurantelor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 aprilie 2020, 16:52

Reclamă
Primarul din Las Vegas și-a ieșit din minți, în direct la TV, după ce a propus redeschiderea stadioanelor și restaurantelor

Zuma Press / David Becker via Hepta

Carolyn Goodman vrea ca stadioanele să se redeschidă

Totul a plecat de la propunerea lui Goodman de a se relua toate activitățile în Las Vegas, inclusiv cele sportive, deși SUA este cea mai afectată țară de coronavirus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vreau ca toate restaurantele să se deschidă. La fel și micile afaceri. E timpul ca stadioanele, hotelurile și cazinourile să își reia activitatea.

Vreau ca oamenii să meargă la muncă. Cred că virusurile au fost aici în ultimii ani. Am avut Ebola, poliomelită, West Nile”, a declarat primarul din Las Vegas, Carolyn Goodman, pentru CNN.

În momentul în care jurnalistul îi explica faptul că virusul se răspândește de la om la om, Goodman l-a numit ”ignorant” pe acesta.

 ”Suntem un stat al ospitalității. Depindem de serviciile clienților”, a mai spus ea, care a mai precizat că distanțarea socială nu diminează efectele pandemiei de coronavirus.

Reclamă
Reclamă

Și Donald Trump ar vrea ca activitățile sportive să se reia

Și președintele SUA, Donald Trump, ar vrea ca activitățile sportive să se reia. ”M-am săturat să văd meciuri de baseball vechi de 14 ani. De fapt, am avut prea puţin timp să le urmăresc, însă este unul dintre sporturile care îmi lipsesc", spunea Donald Trump. 

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

14:40

Mercedes recunoaște că i-a „distrus” cursa lui Lewis Hamilton, la Marele Premiu din Singapore! Greșeala menționată de oficiali

14:12

Zeljko Kopic, ultimele detalii despre accidentații lui Dinamo! Care este starea lui Hakim Abdallah

13:52

Anunţul lui Siyabonga Ngezana, în ziua meciului dintre FCSB şi RFS. Ce mesaj a transmis fundaşul

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și