Închide meniul

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, imediat după ce s-a trezit din comă după 55 de zile

Reclamă

Publicat: 27 ianuarie 2022, 11:07

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, imediat după ce s-a trezit din comă după 55 de zile

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, imediat după ce s-a trezit din comă după 55 de zile

Facebook Daniel Onoriu

Primele cuvinte ale lui Daniel Onoriu, imediat după ce s-a trezit din comă după 55 de zile

Pilotul de raliuri a ajuns în stare gravă la spital din cauza unei hemoragii interne. Daniel a plecat în Turcia pentru o operaţie de micşorare a stomacului, însă aceasta nu a decurs conform planurilor, iar bărbatul a început să aibă probleme grave de sănătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat la Spitalul Floreasca din Capitală, Daniel Onoriu a rostit primele cuvinte, după 55 de zile în care a stat în comă. Bărbatul a chemat asistenta medicală şi a întrebat-o de cât timp se află în spital.

”A făcut Dumnezeu o minune și îi mulțumim Lui. Nepotul meu, Daniel Onoriu, s-a trezit astăzi, după 55 de zile de comă. Ieri am primit vestea de la medici să ne pregătim de ce e mai rău. Analizele lui erau mai normale, însă resursele erau ajunse la capăt. Astăzi am primit vestea: Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să încerce să vorbească. A chemat asistenta care l-a îngrijit și a cerut să vină familia să-l vadă.

Prima lui întrebare a fost: «De cât timp sunt în spital?». Ăsta e semn pentru noi că mintea lui e încă întreagă, că Dumnezeu a făcut vindecarea lui pe toate planurile. În urma acestei septicemii extraordinar de complicate, medicii se așteptau să fie multe sechele. Mulțumim lui Dumnezeu că lucrurile sunt spre foarte bine”, a spus Estera Onoriu, citată de cancan.ro.

Daniel Onoriu, accident groaznic de motocicletă

Daniel Onoriu a avut un accident groaznic de motocicletă în 2006, chiar în seara meciului Middlebrough – Steaua. Acesta a intrat în plin într-o maşină care nu i-a acordat prioritate. Nepotul cântăreţei Gabi Luncă s-a ales atunci cu coastele rupte şi stomacul perforat. A stat 9 zile în comă şi a scăpat miraculos după ce a trecut prin 20 de operaţii.

Reclamă

„Dacă fiecare român mi-ar da un leu pentru fiecare accident, aş fi un om bogat. Acum trăiesc o viaţă nouă. Nu mi s-a întâmplat în concurs, dar am păţit-o pe stradă”, glumea Daniel, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și