Închide meniul
Video

Primele imagini cu Denis Alibec la Cluj: „M-au convins prin Marius Şumudică!” Anunţ despre transferul lui Budescu: „Am vorbit cu el, chiar i-am propus să vină!” Răspunsul dat de „magician”

Antena Sport Publicat: 19 iulie 2021, 23:24

Denis Alibec a marcat din nou pentru Atromitos

Captură AS.ro

  • Denis Alibec a ajuns la Cluj
  • Anunţ despre transferul lui Budescu

Denis Alibec a dezvăluit că Şumudică a fost cel care l-a convins să revină în Liga 1. Alibec a luat legătura şi cu prietenul Budescu pentru a veni lângă el şi Şumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu i-a transmis lui Denis Alibec că nu poate veni în acest moment la CFR Cluj pentru că mai are contract la arabi. Chiar şi fără Budescu, Alibec visează la grupele Ligii Campionilor.

Primele imagini cu Denis Alibec la Cluj! Anunţ despre transferul lui Budescu: „Nu poate să plece de acolo”

M-au convins prin Marius Şumudică. E normal să vin după el. Vreau să ne calificăm ori în Champions League, ori în Europa League şi după vreau să ne batem la campionat, aşa cum e şi normal. Nu ştiu (n.r – dacă se poate califica CFR în Champions League), dar vom încerca asta. Le ţin pumnii, am venit să îi susţin să îi ajut şi să facem performanţă.

Reclamă

Am vorbit cu Budescu, chiar i-am propus să vină, dar a zis că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, încă are contract. Poate pe viitor. Sunt bine fizic, de abia aştept să încep şi eu meciurile şi să o fac cât mai bine. Aşa au spus în fiecare an, dar cine e mai bun să câştige„, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

CFR Cluj va plăti o parte din salariul anual uriaş pe care îl încasa Alibec în Turcia. Kayserispor va achita diferenţa până la suma de 800.000 de euro. Alibec va fi împrumutat pentru un sezon, cu opţiune de transfer definitiv. Internaţionalul român mai avea contract cu Kayserispor până în 2023.

Reclamă
30 de ani are Denis Alibec. Atacantul este cotat la 1,1 milioane de euro, de transfermarkt.com.
Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 28 mart., 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia - România
Echipa naţională • 26 mart., 22:06
Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România! Era în poziţie ideală, dar nu a mai ştiut unde e mingea
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”