Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei” a uitat de perioada „de sărăcie”, în care trăia cu 3.000 de euro pe lună. Unde a fost surprins

Publicat: 4 iulie 2023, 10:14

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei” a uitat de perioada „de sărăcie”, în care trăia cu 3.000 de euro pe lună. Unde a fost surprins

"Prinţişorul Craiovei" a uitat de perioada "de sărăcie"

Adrian Mititelu şi Oana Marica / Instagram

„Prinţişorul Craiovei”, Adrian Mititelu jr, nu se mai uită deloc la bani, după ce a mărturisit că el şi familia lui au trăit în „sărăcie”, cu 3.000 de euro pe lună. Adrian Mititelu jr a dus-o pe Oana Marica, fosta logodnică a lui Marius Niculae, în „Insula Miliardarilor”, Mykonos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atât Adrian Mititelu jr, cât şi Oana Marica au postat imagini din cea mai scumpă destinaţie turistică din Grecia. Şi cuplul momentului, Alexandra Stan şi George Puşcaş, a fost surprins vara aceasta în Mykonos.

„Prinţişorul Craiovei” a uitat de perioada „de sărăcie”, în care trăia cu 3.000 de euro pe lună

Potrivit gsp.ro, Adrian Mititelu jr şi Oana Marica au fost mai întâi în Santorini, de unde au plecat cu elicopterul la Mykonos. Sursa citată notează că Adrian Mititelu jr achită note de mii de euro la restaurant, iar el şi Oana Marica nu ratează nicio petrecere de pe „Insula Miliardarilor”.

Adrian Mititelu jr face tot posibilul să uite de clipele în care a fost nevoit să se reţină de la multe plăceri. „Prinţişorul Craiovei” şi Oana Marica au dat startul vacanţelor chiar înainte de a începe vara. El şi fosta logodnică a lui Marius Niculae au fost plecaţi în luna mai în Spania, la Marbella, după care au zburat spre Monaco în luna iunie. Recent, cei doi au ajuns în Grecia, distrându-se mai întâi în Santorini. Nu puteau rata „Insula Miliardarilor”, acolo unde au petrecut în trecut celebrităţi precum Beyonce şi Jay Z, Paris Hilton, Leonardo DiCaprio, Lindsay Lohan Kim Kardashian sau Kanye West.

Băiatul lui Adrian Mititelu pare că nu a făcut niciun buget de cheltuieli în această vară, singurul scop fiind distracţia maximă. El le-a arătat tuturor cum s-a plimbat cu iahtul în Grecia.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr spunea că s-a confruntat cu „sărăcia”

Adrian Mititelu Jr declara în trecut că el şi familia lui au fost nevoiţi să trăiască în „sărăcie”, cu 3.000 de euro pe lună. Băiatul lui Adrian Mititelu susţinea că tatăl lui nu a luat decizii proaste în afaceri, ci că totul s-a petrecut după ce familiei lor le-au fost contestate în instanţă mai multe terenuri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Reclamă 4 / 0/3

Pe tata nu l-am văzut să plângă, este un bărbat foarte puternic

Băiatul lui Adrian Mititelu a dezvăluit că, din 2004 încoace, tatăl lui a investit în fotbal nu mai puţin de 35 de milioane de euro. În perioada în care Adrian Mititelu s-a aflat în închisoare, „Prinţişorul Craiovei” l-a suplinit şi a condus clubul de fotbal FC U Craiova 1948.

Pe tata nu l-am văzut să plângă, este un bărbat foarte puternic, dar este emotiv. Eu plâng pe ascuns, am momente când mă descarc dar nu sunt genul plângăcios.

Din 2004 încoace tata a băgat 35 de milioane de euro în fotbal, e pasiunea lui, dar eu zic că deja e viciu nu mai e pasiune. Viața lui e fotbalul, mai presus de orice. Nu se lasă, e foarte ambițios, foarte orgolios. El la 7, 8 ani se ducea din satul lui, pe jos, la meciuri, nu se gândea că o să ajungă patron.

Îmi lipsește că nu e cu noi, mă apasă zi de zi. E un părinte foarte afectuos, mă lua cu al peste tot și îți dai seama că mă apasă lipsa lui, dar ce a fost greu a trecut, mai e puțin și se eliberează, sper ca în vară să fie liber”, a mai spus Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 „Își bat joc!” Basarab Panduru, mesaj direct pentru UEFA după ce FCSB a primit titlul de campioană! Ce le-a cerut oficialilor 13:41 Gică Hagi se gândește deja la sezonul viitor: „Asta trebuie să schimbăm!” Ce a spus despre transferul lui Denis Alibec 13:25 PAOK – Olympiakos LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Răzvan Lucescu, la meciul care poate decide titlul! Echipele probabile 12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” Vezi toate știrile
Citește și