Închide meniul
Foto

Adrian Mititelu Jr surprinde: „Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună!”. Câţi bani a băgat în fotbal patronul lui FC U Craiova 1948

Reclamă

Publicat: 28 mai 2022, 11:02

Adrian Mititelu Jr surprinde: „Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună!”. Câţi bani a băgat în fotbal patronul lui FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadioane

Adrian Mititelu Jr / Facebook

Adrian Mititelu Jr surprinde şi a dezvăluit prin ce dificultăţi financiare a trecut familia lui. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 anunţă că a avut mari probleme din cauza Federaţiei Române de Fotbal şi a finanţatorului rivalei din oraş, Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu junior a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Adrian Mititelu Jr surprinde şi anunţă că s-a confruntat cu „sărăcia”

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr pentru Fiţă cu Adiţă.

Conducătorul lui FC U Craiova 1948 a anunţat suma pe care a băgat-o tatăl său, în fotbal, în ultimii 18 ani.

Reclamă

Pe tata nu l-am văzut să plângă, este un bărbat foarte puternic, dar este emotiv. Eu plâng pe ascuns, am momente când mă descarc dar nu sunt genul plângăcios.

Din 2004 încoace tata a băgat 35 de milioane de euro în fotbal, e pasiunea lui, dar eu zic că deja e viciu nu mai e pasiune. Viața lui e fotbalul, mai presus de orice. Nu se lasă, e foarte ambițios, foarte orgolios. El la 7, 8 ani se ducea din satul lui, pe jos, la meciuri, nu se gândea că o să ajungă patron.

Îmi lipsește că nu e cu noi, mă apasă zi de zi. E un părinte foarte afectuos, mă lua cu al peste tot și îți dai seama că mă apasă lipsa lui, dar ce a fost greu a trecut, mai e puțin și se eliberează, sper ca în vară să fie liber”, a mai spus Mititelu Jr.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu va fi eliberat din închisoare

În urmă cu două zile, Adrian Mititelu Jr. a anunţat că tatăl său va fi eliberat din închisoare. Acesta ar fi câştigat procesul intentat la Curtea Constituţională.

Adrian Mititelu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Omul de afaceri a primit sentinţa în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB. Roş-albaştrii au plătit atunci 1.4 milioane de euro, în condiţiile în care ANAF avea pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor echipei din Bănie.

VICTORIE!!! Azi, Curtea Constitutionala a Romaniei a admis exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 155 alin. 1 Cod Penal, exceptie invocata de Adrian Mititelu in data de 20.05.2020 in dosarul in care a fost condamnat total nelegal la pedeapsa privativa de libertate de 3 ani pe care o executa in prezent.

In concret, pe langa toate motivele ce conduceau la o solutie de achitare, solutie ce a fost dispusa in prima instanta, Adrian Mititelu trebuia sa beneficieze de incetarea procesului penal intrucat a survenit prescriptia raspunderii penale. Acest fapt nu s-a intamplat, intrucat, instanta a aplicat prevederile art. 155 alin. 1 Cod Penal, norma ce a fost astazi declarata neconstituțională ca urmare a admiterii exceptiei de neconstitutionalitate invocate de Adrian Mititelu in dosarul solutionat cu condamnarea sa.

Efectul deciziei de azi este ca inceteaza de indata executarea pedepsei si intr-un termen foarte scurt Adrian Mititelu va fi eliberat. Impreuna vom fi mai puternici!„, a fost anuţul făcut de Adrian Mititelu Jr pe contul său de Facebook

Suma plătită de Adrian Mititelu Jr. la o petrecere

În august 2021, Adrian Mititelu Jr şi-a sărbătorit ziua de naştere într-un club de fiţe. Invitaţii săi s-au distrat şi au consumat cele mai scumpe băuturi alcoolice. Momentul culminant a fost reprezentat de aducerea „bărcuţei” plină cu 22 de şampanii, băuturi care l-au costat de patronul lui FC U Craiova 1948 cel puţin 8.500 de euro. Fiul patronului de la FC U Craiova 1948 ar fi purtat şi un model limitat de Rolex care ar fi costat 60.000 de euro.

Nu sunt genul care să plătească notele de plate ale prietenilor, când ieșim fiecare plătește ce consumă. Eu nu prea beau, deși apar tot felul de informații pe rețelele de socializare. Mie îmi place șampania. Când e cazul mai și plătesc, dar nu fac asta des.

Reclamă

Nu sunt nici un tip rebel, dar sunt dificil. Am anumite principii și stări care uneori sunt mai greu de controlat, dar nu sunt un tip rebel, sunt echilibrat. Poate că pentru vârsta mea am destul de multe lucruri pe cap. Banii nu-ți conferă liniște întotdeauna, îți aduce și mult stres. Mai ales fotbalul. Fiind tata la închisoare nu am cum să fiu liniștit„, a precizat acum Mititelu Jr.

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, bolid similar celui pe care îl are şi fostul selecționer al naționalei României, Mirel Rădoi. Preţul maşinii de lux depăşeşte 400.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și