Închide meniul
Foto

„Prințișorul Craiovei”, apariție de o jumătate de milion de euro. Cum s-a afișat după ce a fost interzis pe stadioane

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 12:07

„Prințișorul Craiovei”, apariție de o jumătate de milion de euro. Cum s-a afișat după ce a fost interzis pe stadioane

Adrian Mititelu Junior, apariție de 500.000 de euro

Instagram Adrian Mititelu Junior

Poreclit „Prințișorul Craiovei”, Mititelu Jr. nu se uită la bani. Acesta tocmai și-a făcut apariția în bolidul similar celui pe care îl are seleționerul naționalei României, Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr. a atras toate privirile

Fiul lui Adrian Mititelu şi-a cumpărat un Lamborghini Urus, al cărui preţ depăşeşte 400.000 de euro. Cu el s-a afișat și la începutul acestei săptămâni, în fața unui club de fițe. A atras atenția și cu ținuta pe care a plătit o „avere” și s-a distrat până târziu în noapte la o petrecere.

Potrivit prosport.ro, a purtat o pereche de ghete de 1.300 de euro, pantaloni de 700 de euro și un tricou care l-a costat aproximativ 350 de euro. A purtat și accesorii de lux. A purtat ceasul despre care s-a spus că ajunge să valoreze chiar și 60.000 de euro.

View this post on Instagram


A post shared by Adrian Mititelu Jr. (@adrian_mititelu_junior)

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, prezent la FC U Craiova 1948 – Sepsi, deși a fost interzis un an pe stadioane

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis recent pe stadioane după a aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, în timpul derby-ului Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Totuși, conducătorul oltenilor și-a făcut apariția pe ”Ion Oblemenco” la confruntarea FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta poate intra pe stadioane până în momentul în care va semna procesul verbal prin care i se interzice prezența pe arenele sportive.

Potrivit procedurilor, poate dura câteva luni până când Adrian Mititelu Jr. va primi procesul verbal. Astfel, șeful oltenilor mai poate vedea de pe stadion și duelurile cu CFR Cluj sau Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Mititelu Jr când a aflat decizia luată de autorități.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și