Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, prezent la FC U Craiova 1948 – Sepsi, deși a fost interzis un an pe stadioane! Cum este posibil

Reclamă

Publicat: 6 noiembrie 2021, 21:16

Adrian Mititelu Jr, prezent la FC U Craiova 1948 – Sepsi, deși a fost interzis un an pe stadioane! Cum este posibil

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit şi vinde FC U Craiova 1948

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr, prezent la FC U Craiova 1948 – Sepsi

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis recent pe stadioane după a aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, în timpul derby-ului Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, conducătorul oltenilor și-a făcut apariția pe ”Ion Oblemenco” la confruntarea FC U Craiova 1948 – Sepsi Sfântu Gheorghe. Acesta poate intra pe stadioane până în momentul în care va semna procesul verbal prin care i se interzice prezența pe arenele sportive.

Potrivit procedurilor, poate dura câteva luni până când Adrian Mititelu Jr. va primi procesul verbal. Astfel, șeful oltenilor mai poate vedea de pe stadion și duelurile cu CFR Cluj sau Dinamo.

Citește și:

Adrian Mititelu Jr a fost interzis un an pe stadioane

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis un an pe stadioane şi a avut o primă reacţie după ce a aflat pedeapsa.

Sancţiunea este executorie, iar oficialul oltenilor nu poate face recurs. Acesta a fost pedepsit după ce a aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, în timpul meciului Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Reclamă

„Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Mititelu Jr, citat de gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” Vezi toate știrile
Citește și