Închide meniul
Foto

„Prințișorul Craiovei”, întâlnire nocturnă cu o brunetă. Sărut pasional, departe de ochii lumii. Cum arată femeia care l-a cucerit pe fiul lui Adrian Mititelu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 16:38

„Prințișorul Craiovei”, întâlnire nocturnă cu o brunetă. Sărut pasional, departe de ochii lumii. Cum arată femeia care l-a cucerit pe fiul lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu Junior s-a afișat alături de iubita lui

Paparazzii spynews.ro l-au fotografiat pe fiul lui Adrian Mititelu în timp ce s-a întâlnit cu o brunetă „focoasă”. Totul după ce acesta a plecat din Craiova și s-a cazat într-un hotel din Capitală. A coborât din cameră și a așteptat-o pe domnișoară, în mașină, timp de 20 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr, sărut pasional cu o brunetă

Mititelu Junior a părut a se feri de ochii lumii. Totuși, de îndată ce a intrat în bolidul de lux al brunetei, a scăpat de griji. Potrivit sursei citate, cei doi s-au sărutat pătimaș pentru mai mult de o jumătate de oră.

Imaginile cu Adrian Mititelu Jr și bruneta pot fi văzute în galeria foto de mai jos. Cea care a părut a fi iubita milionarului a plecat apoi pentru a se întâlni cu un cuplu de prieteni. „Prințișorul Craiovei” s-a întors acasă, imediat după întâlnirea nocturnă.

Cu o zi înaintea, fiul patronului de la FC U Craiova 1948 a avut o apariție de o jumătate de milion de euro. A apărut, la un club de fițe, cu mașina al cărui preț depășește 400.000 de euro. A atras atenția și cu ținuta pe care a plătit o „avere” și s-a distrat până târziu în noapte la o petrecere.

Mititelu Jr a purtat o pereche de ghete de 1.300 de euro, pantaloni de 700 de euro și un tricou care l-a costat aproximativ 350 de euro. A purtat și accesorii de lux. A purtat ceasul despre care s-a spus că ajunge să valoreze chiar și 60.000 de euro.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr, suspendat drastic de Jandarmerie

Adrian Mititelu Jr. a fost interzis recent pe stadioane după a aruncat cu o sticlă spre Cristi Săpunaru, în timpul derby-ului Rapid – FC U Craiova 1948 0-0.

Mi s-au luat date de pe buletin numai mie, jandarmul a fost foarte politicos. Am crezut că îmi dă doar amendă. Dar nu pot să cred. Ce-am făcut să fiu interzis un an? Nu poți face apel, e executorie sancțiunea, durează și un an.

Am crezut că cer buletinul de ochii lumii. N-am mai pățit așa. Cum să fie interzis un patron de club un an de pe stadioane? Dacă eram antrenor, ce se întâmpla?!”, a spus Mititelu Jr când a aflat decizia luată de autorități.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și