Închide meniul
Foto

„Prinţisorul Craiovei”, mesaj dur din camera cu piscină în care stă: „Răutatea este pentru oamenii frustraţi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 17:24 / Actualizat: 18 iulie 2023, 15:12

Reclamă
„Prinţisorul Craiovei”, mesaj dur din camera cu piscină în care stă: „Răutatea este pentru oamenii frustraţi!”

"Prinţişorul Craiovei" a fost făcut praf de propriul tată:

Colaj Instagram

Adrian Mititelu Jr, „Prinţisorul Craiovei”, mesaj dur din camera cu piscină în care stă. Adrian Mititelu Jr are parte de o vacanţă de lux în „raiul milionarilor”. Cel supranumit „Prinţişorul Craiovei” se află în vacanţă în Mykonos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a postat pe reţelele de socializare un flimuleţ din camera în care stă. „Prinţişorul Craiovei” are in mijlocul camerei piscină, iar vederea de pe terasă este una superbă.

Adrian Mititelu Jr, „Prinţisorul Craiovei”, mesaj dur din camera cu piscină în care stă

De asemenea, Adrian Mititelu Junior a postat şi un mesaj pentru cei care îi contestă stilul de viaţă. (VEZI IMAGINI INCREDIBILE ÎN GALERIA FOTO DIN VACANŢA LUI ADRIAN MITITELU JUNIOR)

Trebuie să înţelegi că oamenii fericiţi nu pierd timpul să facă rău altora. Rău fac cei care nu sunt fericiţi. Răutatea este pentru oamenii frustraţi, mediocri şi învidioşi„, e citatul postat de Adrian Mititelu Junior.

Zilele trecute, omul de afaceri în vârstă de 26 de ani se fotografiase în Monte Carlo. A mai petrecut în Maldive şi în Marbella. În imaginile postate pe contul său de Instagram, „Prinţişorul Craiovei” apare de fiecare dată singur. Acesta s-a despărţit de Andra Apostol.

Reclamă

„Angelina Jolie de România” (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) s-a afişat de mai multe ori alături de Mititelu Jr, dar a negat că ar fi format un cuplu cu milionarul din Craiova.

În primul rând, nu am format un cuplu niciodată. Noi nu am fost împreună. S-a înțeles că am fost împreună, dar nu am format un cuplu. Între noi nu s-a întâmplat absolut nimic. Deci, a fost o tentativă. A fost o vacanță pe care am făcut-o alături de el, cu prietena mea, nu am plecat eu singură cu el și nu a fost nimic.

Nu am format un cuplu. El este un băiat OK, doar că nu este pe placul meu, nu este genul meu. Nu a fost pur și simplu. El a încercat, cum ar încerca orice alt bărbat. Nu a făcut nimic special să spui că încearcă altceva. Pentru mine, faptul că are o situație financiară bună nu este suficient. Trebuie să mă agăț de ceva mai puternic.

Reclamă 4 / 0/3

El s-a străduit foarte mult în ceea ce m-a privit pe mine, ca să zic așa și a fost foarte răbdător. Nu am simțit deloc. Este un regret de-al meu, pentru că m-am aruncat așa„, a declarat frumoasa Andra Apostol la antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și