Închide meniul
Foto

„Prinţişorul Craiovei”, refuzat de „Angelina Jolie de România”. Tânăra a spus totul: „Faptul că are o situație financiară bună nu este suficient”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 10:11 / Actualizat: 27 martie 2023, 11:41

„Prinţişorul Craiovei” a fost refuzat de „Angelina Jolie de România”. Chiar dacă au fost zvonuri că Adrian Mititelu Jr a trăit o poveste de dragoste cu Andra Apostol, tânăra a venit cu lămuriri. Aceasta a recunoscut că a petrecut o vacanţă alături de fiul patronului lui FC U Craiova 1948, dar că nu s-a pus problema unei relaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andra, care este poreclită „Angelina Jolie de România”, s-a afişat de mai multe ori alături de Mititelu Jr. A postat mai multe imagini în care era la volanul bolidului milionarului român.

„Prinţişorul Craiovei”, refuzat de „Angelina Jolie de România”

Andra Apostol, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), asigură că îşi doreşte altceva de la bărbatul din viaţa ei. A recunoscut că a fost o „tentativă” de a forma un cuplu cu fiul lui Adrian Mititelu, dar că nu a ţinut cont de situaţia financiară pe care o are „Prinţişorul Craiovei”.

În primul rând, nu am format un cuplu niciodată. Noi nu am fost împreună. S-a înțeles că am fost împreună, dar nu am format un cuplu. Între noi nu s-a întâmplat absolut nimic. Deci, a fost o tentativă. A fost o vacanță pe care am făcut-o alături de el, cu prietena mea, nu am plecat eu singură cu el și nu a fost nimic.

Nu am format un cuplu. El este un băiat OK, doar că nu este pe placul meu, nu este genul meu. Nu a fost pur și simplu. El a încercat, cum ar încerca orice alt bărbat. Nu a făcut nimic special să spui că încearcă altceva. Pentru mine, faptul că are o situație financiară bună nu este suficient. Trebuie să mă agăț de ceva mai puternic.

Reclamă

El s-a străduit foarte mult în ceea ce m-a privit pe mine, ca să zic așa și a fost foarte răbdător. Nu am simțit deloc. Este un regret de-al meu, pentru că m-am aruncat așa„, a declarat Andra Apostol la antenastars.ro.

Bărbatul care a cucerit-o pe „Angelina Jolie de România” se numește Ștefan şi este chiar fostul ei iubit. Cei doi s-au afișat deja împreună și par mai fericiți ca niciodată. Andra Apostol și Ștefan au fost timp de opt ani împreună, înainte ca tânăra să-l cunoască pe Adrian Mititelu Jr.

Ce a spus Adrian Mititelu Jr despre femeile din viaţa lui

„Prinţişorul Craiovei” a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală. Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu Jr. a spus că îi surâde ideea de a deveni tată. Mama sa mai vorbeşte cu el despre acest lucru, însă nu insistă prea mult. În prezent, Adrian Mititelu Jr. a spus că nu este implicat în nicio relaţie.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru sursa citată anterior.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care se şi arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și