Închide meniul
Foto

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară! Dezvăluirile vedetei: „Va veni şi ziua aia!”

Antena Sport Publicat: 13 noiembrie 2023, 15:40

Reclamă
Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară! Dezvăluirile vedetei: „Va veni şi ziua aia!”

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară, a fost dezvăluită chiar de vedeta de 50 de ani. Impresara a declarat că i-a spus regretatei Ionela Prodan faptul că va deveni mai cunoscută decât ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan este o femeie de succes, având mai multe afaceri prospere. Pe plan sportiv, aceasta impresariază mai mulţi jucători de top din fotbalul românesc.

Promisiunea pe care Anamaria Prodan i-a făcut-o mamei sale, înainte să moară

Anamaria Prodan a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Ionelei Prodan, înainte ca aceasta să moară. Impresara a declarat că nu a vrut să fie în umbra mamei sale, motiv pentru care i-a spus acesteia că va ajunge mai celebră decât a fost ea.

De asemenea, Anamaria Prodan a mai declarat că faima părinţilor apasă greu pe umerii copiilor, însă a vrut să ajungă mai cunoscută decât a fost Ionela Prodan, dezvăluind şi motivul pentru care a decis să-i transmită asta mamei ei.

„Pentru o familie cumva cunoscută, cel mai greu lucru este pentru copii. Numele apasă foarte greu peste copii. Eu am fost cumva terorizată să nu cumva cineva să îmi spună: nu știu cum o cheamă mă, e fata cântăreței. Nu știu cum o cheamă! Eu i-am spus mamei mele că într-o zi am să fiu mai cunoscută ca ea. I-am spus: Într-o zi, am să ajung mai cunoscută ca tine, ai să vezi!

Reclamă

De ce?! Pentru că de Sfântul Ion eu nu primeam nicio floare și nicio urare. Ea era Ionela Prodan, eu eram Anamaria Ionela, fata Ionelei. Eu nu primeam nimic și ea primea flori și cadouri.

Atunci le spuneam: este și ziua mea! Și eu sunt Anamaria Ionela. Toți îmi spuneau că nu au știut și atunci am zis: Las că o să vină ziua în care o să știți și voi și o să fiu mai mare decât ea”, a declarat Anamaria Prodan, citată de viva.ro.

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă

Anamaria Prodan a izbucnit în plâns pe scenă, la „Gala Excelenţei”. Impresara nu şi-a putut stăpâni lacrimile, atunci când a primit premiul în numele fiicei sale mai mici, Sarah.

Reclamă 4 / 0/3

Sarah a primit distincţia pentru „Viitorul Baschetului Românesc”. Tânăra de 23 de ani nu a fost prezentă la gală, iar mama ei, Anamaria Prodan, a primit premiul în numele său.

În momentul în care a urcat pe scenă pentru a primi premiul pentru fiica sa, Anamaria Prodan a izbucnit în lacrimi. Aceasta a transmis faptul că fiica ei, Sarah, a depăşit o perioadă extrem de dificilă, pentru ca în prezent să devină căpitanul echipei naţionale de baschet feminin.

„După trei operații cumplite la ambii genunchi, după doi ani cumpliți, în care a stat numai în sala de forță să se recupereze, astăzi Sarah a devenit căpitanul Echipei Naționale de Baschet și membră a echipei Sepsi. Ea a plecat către Polonia unde joacă în meciul de Euro Liga.

Cred că despre asta este viața, asta e singura mare mândrie pe care eu o am. Nu premiile, ci faptul că numele familei mele Prodan este dus pe culmi de copilul meu. Îți mulțumesc mami, iau cu mândrie acest premiu și scuzați emoțiile!”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și