Închide meniul

Provocarea lunii, pe timp de pandemie, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. "Distracţie în online"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 noiembrie 2020, 11:30 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Provocarea lunii, pe timp de pandemie, în cadrul emisiunii Xtra Night Show. "Distracţie în online"

Captură A1

Ruleta Celebritatilor de la Betano a adunat mai multe vedete carora li s-au alaturat pe rand fanii lor ca sa experimenteze jocul la ruleta. La masă a fost distracţie, iar pe canalele lor de Social Media fanii s-au alaturat, i-au urmarit si le-au oferit tips & tricks în timp real. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liviu Vârciu a fost învinsul lui Capatos, cel puţin aşa s-a lăudat gazda emisiunii, care vă îndeamnă să îl urmăriţi pe acesta pe reţelele sale de socializare după ce a provocat-o pe Giulia Anghelescu la distracție în online. 

Liviu a dezvăluit de asemenea ce a mai făcut în pandemie, ce proiecte mai are și cum s-a adaptat la noua realitate virtuala. Vedeta a povestit şi ultima amintire de la Las Vegas, patria jocurilor de noroc. 

"Este perfect pentru one-time experience, dar tot mai ok este să te distrezi online, de oriunde îţi doreşti", susţine Liviu Vârciu. Pe conturile lui de socializare poţi vedea ce pune la cale pentru diseară. 

Reclamă

Tot din Xtra Night Show, aflăm că, la fel ca gazda Capatos, Liviu Vârciu intră şi el seara pe Zoom cu prietenii şi se joacă la Ruleta Exclusivă Betano dar mai incearcă și celelalte mese de Blackjack sau Baccarat. Dacă intrați pe canalele de Facebook și Instagram ale vedetelor Liviu şi Giulia, le puteți da sfaturi și chiar stați cu ei la masă unde veți avea parte de o mare surpriză, pe care vă lăsăm pe voi să o descoperiţi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și