Închide meniul
Foto

„Pur şi simplu te ador!” Anamaria Prodan a uitat de divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi de amanta Corina Caciuc. Apariţie răvăşitoare: „Câtă frumusețe ai în ochi şi în privire!”

Antena Sport Publicat: 11 ianuarie 2022, 14:09 / Actualizat: 8 aprilie 2023, 19:34

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Anamaria Prodan, dezvăluiri fabuloase

Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, apariţie răvăşitoare
  • Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf vor divorţa

Anamaria Prodan a uitat de divorţul de Laurenţiu Reghecampf şi se relaxează în Dubai. Vedeta este extrem de activă pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan atrage atenţia la fiecare apariţie publică. Extrem de elegantă, Anamaria Prodan este asaltată pe reţelele de socializare cu complimente. La ultima postare, soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost complimentată de un prieten.

Anamaria Prodan a uitat de divorţul de Laurenţiu Reghecampf. Apariţie răvăşitoare

Câtă frumusețe ai în ochi şi în privire ❤️❤️🔥 Pur şi simplu te ador„, i-a transmis un prieten Anamariei Prodan, care a postat o fotografie alături de un prieten.

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan şi-a descris viitorul soţ: „Este un om integru”

Pe locul 141 în topul celor mai bogaţi români, Anamaria este convinsă că nu va mai trăi o asemenea dezamăgire şi în braţele viitorului soţ. Laurenţiu Reghecampf trăieşte acum alături de Corina Caciuc, tânăra de 29 de ani care urmează să nască un băieţel la începutul lunii mai. Anamaria Prodan a respins cu fermitate toate zvonurile conform cărora ar fi într-o relaţie. Anamaria Prodan vrea ca să divorţeze oficial de Laurenţiu Reghecampf şi după aceea să îşi refacă viaţa.

Reclamă

Domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Reghecampf, nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe„, a declarat Anamaria Prodan pentru romaniatv.net.

Anamaria şi-ar fi dorit ca despărţirea să aibă loc mult mai repede. În luna decembrie a avut un dialog încins cu antrenorul Universităţii Craiova, în care a venit cu lămuriri.

Eu nu am niciun scandal cu Anamaria. Avem un proces de divorț care durează„, a spus atunci Laurenţiu Reghecampf, moment în care soția lui a răbufnit: „Dar de ce să dureze pentru că putem încheia rapid la notar? Mă rugam să mergem la notar… mă îmbrăcam la 8 dimineața și îl așteptam. Soțul meu nu a mai venit niciodată. Am stat zile în șir, în timp ce el o anunța pe amantă că nu poate să divorțeze. Domnișoara respectivă face din Reghecampf orice vrea„.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare
Diverse • 15 mart., 17:54
FOTO
Mesajul lui Laurenţiu Reghecampf, de ziua de naştere a fiului său cel mare! Cum a reacţionat Luca