Închide meniul
Foto

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică! Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe „Nick”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 martie 2024, 12:09

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică! Imagini rare cu femeia care l-a cucerit pe „Nick”

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică

Corina Dică / Facebook

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică. Corina l-a cucerit pe „Nick” în urmă cu 16 ani, încă din perioada în care fostul antrenor de la FCSB era legitimat la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frumoasa femeie i-a fost alături lui Nicolae Dică încă de la începuturile carierei, și apoi l-a urmat atunci când făcea spectacol în UEFA Champions League, cu FCSB.

Puțini știu cât de frumoasă este soția lui Nicolae Dică

Nicolae Dică și Corina s-au cunoscut la Pitești, încă din perioada în care erau adolescenți. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, dar au făcut nunta abia în anul 2014! Cuplul are împreună doi copii, un băiat: Marco, care joacă la CS Mioveni, și o fată, Samira.

„Nick” și-a pus întotdeauna familia pe primul loc și menționa faptul că soția sa reprezintă cel mai important sprijin pe care îl are. VEZI IMAGINI SENZAȚIONALE CU FRUMOASA SOȚIE A LUI NICOLAE DICĂ ÎN GALERIA FOTO

Totuși, în urmă cu ceva timp, în perioada în care era antrenor la FCSB, Nicolae Dică a fost prins în „offside” de soție! Corina a aflat de o serie de aventuri ale lui „Nick” și i-a schimbat statusul de pe o aplicație de mesaje: „Pentru toate ******* care aveți acest număr de telefon. Jocul s-a terminat! Semnat, soția!”, a scris atunci Corina.

Reclamă

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari!

Nicolae Dică e dat afară de FC Voluntari! Conducerea ilfovenilor a decis să îl schimbe pe Nicolae Dică după doar o lună de când acesta a preluat echipa.

FC Voluntari a ajuns pe locul 15 în Liga 1, fiind depăşită de Dinamo. Dică o lasă pe Voluntari cu 28 de puncte, care vor fi 14 după înjumătăţire.

Potrivit digisport.ro, Dică s-a despărţit deja de Voluntari. Echipa ilfoveană ar fi început deja să caute înlocuitor, dar ar fi primit refuzuri de la Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu.

Reclamă 4 / 0/3

Dică fusese numit oficial antrenor al lui FC Voluntari pe 31 ianuarie.

”Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere (n.r. dacă mai are conducerea încredere în el). Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi.

Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, declara Nicolae Dică înainte de meciul cu U Cluj.

Dică nu a reuşit să o învingă nici pe U Cluj, iar conducerea ilfovenilor s-a hotărât că trebuie să producă un şoc la echipă înainte de startul play-off-ului. Voluntari e în prezent pe loc retrogradabil.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și