Închide meniul

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 17:25

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari! Fostul antrenor al FCSB-ului părăseşte banca ilfovenilor după numai o lună!

Nicolae Dică / Profimedia Images

Nicolae Dică e dat afară de FC Voluntari! Conducerea ilfovenilor a decis să îl schimbe pe Nicolae Dică după doar o lună de când acesta a preluat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Voluntari a ajuns pe locul 15 în Liga 1, fiind depăşită de Dinamo. Dică o lasă pe Voluntari cu 28 de puncte, care vor fi 14 după înjumătăţire.

Nicolae Dică, dat afară de FC Voluntari!

Potrivit digisport.ro, Dică s-a despărţit deja de Voluntari. Echipa ilfoveană ar fi început deja să caute înlocuitor, dar ar fi primit refuzuri de la Marius Şumudică şi Liviu Ciobotariu.

Dică fusese numit oficial antrenor al lui FC Voluntari pe 31 ianuarie.

Nu ştiu, asta aflaţi de la conducere (n.r. dacă mai are conducerea încredere în el). Vreau să câştigăm şi vedem ce va fi.

Reclamă

Mereu la fotbal e presiune, dar au fost şi alte echipe în România care au pierdut patru, cinci, şase meciuri consecutive, au prins şi pregătirea de vară, de iarnă, dar nu s-a pus problema să fie antrenorii schimbaţi. Eu am prins şi meciuri dificile”, declara Nicolae Dică înainte de meciul cu U Cluj.

Dică nu a reuşit să o învingă nici pe U Cluj, iar conducerea ilfovenilor s-a hotărât că trebuie să producă un şoc la echipă înainte de startul play-off-ului. Voluntari e în prezent pe loc retrogradabil.

„Nu am o baghetă magică”

A fost o partidă disputată. Ambele echipe și-au creat ocazii, au fost momente în care am dominat noi, altele în care au avut și ei o posesie mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, din ocaziile pe care le avem, nu reușim să marcăm. Aproape la fiecare meci am avut câte 3-4 ocazii mari de a marca.

Pe faza defensivă, am făcut o partidă bună. Am fost agresivi, am aglomerat zona centrală pentru că știam că cei de la U Cluj au jucători de calitatate în zona centrală. Din păcate, nu am reușit să câștigăm jocul.

Obiectivul este cel de a rămâne în prima ligă. Începe play-out-ul, sunt jocuri importante acum, se joacă pe 3 puncte, trebuie să fim pregătiți pentru acest lucru. Am încredere în jucători, i-am văzut și astăzi cu o atitudine bună.

Păcat că nu am reușit să câștigăm. Atât s-a putut în seara aceasta. Jucăm sub presiune, dar avem jucători cu experiență, unii au mai trecut prin asemenea momente. Nu am o baghetă magică, dar jocul de azi îmi dă speranțe.

Ne dorim ca FC Voluntari să rămână în prima ligă. Cred că trebuie să fim mai buni pe faza ofensivă. Și în meciurile trecute am avut ocazii, dar nu am reușit să marcăm”, declara Nicolae Dică la conferința de presă de după meciul cu U Cluj.

Ce spunea Nicolae Dică la conferinţa de presă în care a fost prezentat

Numit de FC Voluntari pe 31 ianuarie, Nicolae Dică a fost prezentat oficial pe 1 februarie, într-o conferinţă de presă. El spunea atunci că obiectivul era salvarea de la retrogradare.

Dică a preluat-o pe Voluntari pe locul 14 şi o lasă pe locul 15 în Liga 1.

Reclamă

„Obiectivul este să rămânem în Liga 1, dar obiectivul personal e să terminăm pe locurile 7-9. Asta îmi doresc și cred în treaba asta. Dacă nu credeam, nu le spuneam asta jucătorilor și nici vouă. Am mare încredere în ce putem să facem.

Am analizat echipa, urmăresc jocurile din prima ligă, dar nu vreau să comentez pentru că se va interpreta că dau în antrenorul care a fost înainte. Am văzut foarte bine ce s-a întâmplat la echipă. Acum știu despre ce e vorba și vom încerca să îndreptăm lucrurile. S-au făcut și lucruri bune înainte, nu numai negative. Important e să facem cât mai puține greșeli de acum înainte și să avem mai multe lucruri pozitive decât negative.

Deocamdată n-am avut nicio discuție cu Ilie Poenaru, dar o să vorbesc zilele acestea cu el. Preparatorul fizic din staff-ul lui a rămas, am avut discuții cu el aseară și azi dimineață, deci cunosc ce s-a lucrat în mare până acum”, declara Nicolae Dică la conferinţa de presă de prezentare.

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și