Închide meniul

Raluca Zenga a uitat de divorț și a făcut un gest încântător pentru copiii nevoiași. "Am avut o valiză plină"

Antena Sport Publicat: 26 martie 2021, 11:34

Reclamă
Raluca Zenga a uitat de divorț și a făcut un gest încântător pentru copiii nevoiași. "Am avut o valiză plină"

Instagram Raluca Zenga

Raluca Zenga este în Uganda

Soția lui Walter Zenga a plecat în Uganda, acolo unde continuă să își promoveze blogul de călătorii. Până să pornească la drum, românca s-a pregătit ca la carte. Mai mult decât atât, a dezvăluit că a avut multe surprize pentru copiii pe care urma să îi întâlnească în una dintre cele mai sărace țări din "inima" Africii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca Zenga a sărit în ajutorul copiilor din Uganda

"Înainte să călătoresc în Uganda, am avut grijă să împachetez o valiză plină cu mici cadouri pentru copiii pe care îi voi întâlni pe drum: caiete drăguțe, seturi de creioane, markere de colorat, periuțe de dinți, mici jucării care aduc un zâmbet pe fețele lor și o selecție excelentă de cărți de povești pe care copiii mei au fost mai mult decât fericiți să le ofere altor copii.

De asemenea, am folosit trucul „turistului înțelept” de a colecta toate săpunurile, șampoanele și gelurile de duș din hotelurile în care am stat și le-am distribuit, în mod egal, copiilor. Bineînțeles că nu este mult, dar au adus multă fericire", a postat Raluca Zenga pe contul ei de Instagram.

Walter Zenga continuă mariajul cu Raluca Zenga

Walter Zenga a uitat de divorţ. A apărut alături de soţia sa la o emisiune tv din Italia și a anunțat că s-au împăcat. 

Reclamă
Reclamă

"Nu suntem deloc despărțiți. Nu! Clar sunt cu Raluca. A pus ea o postare în legătură cu noi pe care a șters-o după 8 ore”, a spus Walter Zenga pentru italienii de la Canale 5.

Walter și Raluca au împreună doi copii: pe Samira şi pe Walter junior. După scandalul uriaş de anul trecut, cei doi au fost aproape de partaj. Doar vila din Dubai în care au locuit, situată într-o zonă exclusivistă, costă 2 milioane de euro.

Ei mai dețin și un apartament de lux, în valoare de 250.000 de euro. Raluca și Walter Zenga au imobile şi în România și Italia, fiecare valorând 350.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și