Închide meniul

Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu! Actorul era fan înfocat al echipei din Giuleşti

Reclamă

Publicat: 21 mai 2021, 20:55

Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu! Actorul era fan înfocat al echipei din Giuleşti

Mediafax Foto / Cristian Radu Nema via Hepta

Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu

Maestrul era fan înfocat al Rapidului, iar ultraşii au venit cu o coroană de flori la Teatrul Nottara, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al marelui actor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu

Au fost momente emoţionante în momentul în care suporterii au venit la căpătâiul lui Ion Dichiseanu. „Fiecare suporter a trecut pe lângă sicriu și și-a luat rămas bun de la Ion Dichiseanu„, anunţă spynews.ro.

Sâmbătă, 22 mai, la ora 10.00, cortegiul va pleca spre Cimitirul Bellu, unde va fi depus în capelă, iar slujba de înmormântare va avea loc ora 12.00. Ion Dichiseanu va fi înmormântat cu onoruri militare.

Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu
Spy News

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani. „Genetic, sunt rapidist!”

Genetic, sunt rapidist! Nici nu se putea altfel, pentru că eu m-am născut într-o familie de ceferiști. Străbunicul a fost ceferist, bunicul și, mai apoi, tatăl meu, la fel! M-am născut cu microbul în sânge. Sunt născut practic lângă linile de cale ferată, nu aveam cum să nu țin cu Rapid!”, a declarat Ion Dichiseanu la Digi Sport, în 2017.

Fostul mare actor a avut un moment de cumpănă în momentul în care Rapid a intrat în faliment.

Reclamă

Când am aflat de ce s-a întâmplat la Rapid, n-am mai dormit nu știu câte nopți! Am luat nu știu câte ‘pastile’ cu whisky! Sunt mâhnit. Sunt precum un pacient cărui i s-a tăiat ceva și îi curge sângele, iar doctorul nu mai vine!„, a precizat atunci Dichiseanu.

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani. Vestea tragică a venit la numai trei zile după ce Rapid a reuşit să revină în Liga 1. Giuleştenii au obţinut promovarea pe prima scenă după şase ani de aşteptare. Rapidiştii au venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și