Închide meniul
Foto

Răsfaţ total pentru Cristi Pulhac şi soţia sa. Raluca a întors toate privirile în „raiul milionarilor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 16:44

Reclamă

Răsfaţ total pentru Cristi Pulhac şi soţia sa. Cei doi au fost într-o vacanţă de lux, iar Raluca a întors toate privirile. Raluca şi Cristi Pulhac s-au căsătorit în 2015 şi au împreună un băieţel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Raluca şi Cristi Pulhac au fost într-o vacanţă de lux în Dubai, acolo unde petrec toţi milionarii planetei. Imaginile postate pe reţelele de socializare au făcut senzaţie printre fani. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Răsfaţ total pentru Cristi Pulhac şi soţia sa

Pulhac a fost unul dintre rebelii fotbalului românesc, dar s-a schimbat total după ce a cunoscut-o pe Raluca, în urmă cu un deceniu. Cei doi s-au căsătorit în 2015 şi au împreună un băieţel.

Cristi Pulhac, dezvăluiri pline de emoţie despre femeia care l-a „cuminţit”

Cu trei selecţii la naţionala României, fostul fundaş stânga şi-a agăţat ghetele în cui în 2019. A recunoscut că Raluca l-a ajutat să treacă mai uşor peste retragere.

Eu m-am retras acum 4 ani de zile. Am diferite colaborări cu emisiuni de sport și încerc să îmi dau și eu cu părerea cum își dădeau și alții înainte. Sincer, îmi este dor să joc, pentru că este meseria pe care am avut-o atât de mulți ani, dar Raluca m-a ajutat să trec peste momentul acela. Când te lași de fotbal, este un click în tine, iar dacă nu este cineva aproape, te pierzi. Am colegi care au pățit chestia asta. Eu nu am simțit-o atât de rău.

Reclamă

Raluca m-a susținut foarte mult și nu a adus în discuție subiectul acesta. Știam amândoi că la un moment dat, cariera mea va lua sfârșit. Am trecut peste, am mai ieșit prin oraș, am mai făcut diverse activități…”, a declarat Cristi Pulhac pentru playtech.ro.

Pulhac speră ca fiul său, care are 10 luni, să îi calce pe urme. Visează să îl vadă jucând fotbal pe Aris Cristian.

Eu mă gândesc foarte mult și aș vrea să devină fotbalist. Dacă are talent și cred eu că va putea să progreseze, poate mai mult decât mine… Aș putea să îi dau niște tipsuri din carieră, pe care eu nu le-am avut. Mama nu știa fotbal, tata era plecat de acasă, era marinar…„, a spus fostul jucător care a câştigat două titluri cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Pulhac a dezvăluit, în trecut, că şi-a cucerit soţia cu un loc de parcare. „Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană„, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acordat pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:29 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man, dar golul nu a fost validat 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” Vezi toate știrile
Citește și