Închide meniul
Foto

Soţia lui Cristi Pulhac, apariţie răvăşitoare în Mamaia! Raluca a făcut senzaţie la malul mării

Publicat: 15 iulie 2023, 20:28

Reclamă
Soţia lui Cristi Pulhac, apariţie răvăşitoare în Mamaia! Raluca a făcut senzaţie la malul mării

Soţia lui Cristi Pulhac, apariţie răvăşitoare în Mamaia

Cristi Pulhac şi Raluca Pulhac / Colaj Instagram

Soţia lui Cristi Pulhac a avut o apariţie răvăşitoare în Mamaia. Raluca Pulhac, femeia care l-a „cuminţit” pe fostul jucător al lui Dinamo, a făcut senzaţie la malul mării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Pulhac a fost unul dintre cei mai rebeli fotbalişti, dar s-a schimbat total după ce a cunoscut-o pe Raluca. Cei doi au devenit părinţi chiar înainte de Crăciun. Soţia fostului fundaş a născut un băieţel, care a primit numele Aris Cristian.

Soţia lui Cristi Pulhac, apariţie răvăşitoare în Mamaia!

Raluca Pulhac continuă să arate uimitor (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Se distrează alături de Cristi Pulhac la mare, iar imaginile postate pe reţelele sociale au primit sute de aprecieri. În fotografii apare şi căruciorul în care apare copilul lor. 110.000 de urmăritori are Raluca pe Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Raluca Pulhac (@raluk_a)

Reclamă

Raluca şi Cristi Pulhac formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Pulhac a dezvăluit că şi-a cucerit soţia cu un loc de parcare.

Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană„, spunea Cristi Pulhac într-un interviu acordat pentru antenastars.ro.

Nu de puţine ori, Pulhac a făcut subiectul unor ştiri legate de escapadele sale. Cea mai cunoscută rămâne cheful de pomină cu Gabi Torje şi Adrian Ropotan. În 2008, deşi erau jucători la Dinamo, cei trei au chefuit pe ritmurile manele „Steaua e numai una!

Reclamă 4 / 0/3

Dacian Varga, amintiri fabuloase despre escapadele cu Cristi Pulhac

Dacian Varga a venit cu amintiri fabuloase despre escapadele pe care le avea cu fostul său coleg de apartament, Cristi Pulhac. Cei doi foşti fotbalişti au fost coechipieri la Sportul Studenţesc, dar au locuit împreună şi în perioada în care Pulhac îmbrăca tricoul lui Dinamo.

Fostul mijlocaş de la Sportul, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi FC Vaslui a recunoscut că era nebunie totală în perioada în care era coleg de cameră cu Pulhac.

Eu am stat cu Pulhac în cameră. Îți dai seama… am jucat o dată într-un Sportul – Dinamo. Ne-am înjurat, mi-a spart gura și eu stăteam cu el în cameră, în Dorobanți. Eu l-am scuipat, el mi-a dat un cot de mi-a spart gura…

Și după meci am plecat cu aceeași mașină spre casă. Ce să mai reglăm după meci? Îi zic «Nu vezi că mi-ai spart buza?”, iar el a spus «Lasă, Daciane, că mergem acasă și îți pun gheață». Și când am ajuns s-a dus la frigider și mi-a adus o pungă de gheață. E prietenul meu, fratele meu. Dar pe teren nu aveam scrupule.

Vorbeam recent cu Cristi. Spuneam că dacă am scrie noi o carte, cea a lui Codin Maticiuc despre viața lui ar fi pistol cu apă. Făceam multe prostii. Nu poți să-ți imaginezi. Nu prea se poate spune ce făceam.

Zici că era bulevard prin casă. Da, erau multe vizitatoare. Eram tineri. Zici că era la hotel, se intra și se ieșea. Se lucra în schimburi… Se muncea non-stop. În trei schimburi. Da, erau și zile în care simțeam că eram epuizat. Nu vă gândiți la prostii (n.r- râde cu subînțeles). Stăteam la vorbă, la caterincă. Era ceva… Doamne ferește!

La un moment dat stăteam cu el și bate cineva la ușă. Ne uitam unul la altul și ziceam «Bă, a venit pentru tine sau pentru mine?». Am făcut multe„, a declarat Dacian Varga la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac Vezi toate știrile
Citește și