Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu. Tânăra întoarce toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 noiembrie 2023, 18:57

Reclamă
Răsfăţ total pentru fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu. Tânăra întoarce toate privirile

Ilie Dumitrescu şi Teodora Vochin au avut o relaţie

Profimedia

Răsfăţ total pentru fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu. Este vorba despre Teodora Vochin, cea care a avut o relaţie cu fostul mare internaţional român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câţiva ani, frumoasa Teodora Vochin a avut o relaţie cu Ilie Dumitrescu. La acel moment, această ştire a făcut vâlvă în presă, având în vedere diferenţa de vârstă de 25 de ani.

Răsfăţ total pentru fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu

Teodora Vochin a trecut peste momentul despărţirii de Ilie Dumitrescu şi îşi vede în continuare de viaţă. Teodora, care este de o frumuseţe ieşită din comun, este o prezenţă activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează imagini de senzaţie din locaţiile de lux unde se relaxează. Fosta iubită a lui Ilie Dumitrescu a postat imegini de senzaţie din Dubai, acolo unde eşti înconjurat de lux la orice pas. (VEZI IMAGINI INCENDIARE ÎN GALERIA FOTO CU TEODORA VOCHIN)

Teodora Vochin a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu

Într-un interviu acordat în trecut pentru antenastars.ro, Teodora Vochin a recunoscut că tatăl său a fost deranjat de relaţia pe care a avut-o cu Ilie Dumitrescu. Aceasta a recunoscut că a fost o greşeală. 

„Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Tatăl meu este un om corect și curat profesional, greșelile inerente vârstei mele n-aș vrea să se asocieze cu el. Cu siguranță l-a deranjat (n.r. relația Teodorei cu Ilie Dumitrescu), a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât.

Reclamă

Vreau ca un bărbat să mă respecte, să mă iubească, să mă simt bine în compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profundă pentru mine„, a spus, în trecut, Teodora Vochin pentru antenastars.ro.

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu! Ce nu mai mănâncă de 7 ani

Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional a dezvăluit că nu mai mănâncă de ani buni carne. De asemenea, ajuns la 54 de ani, Ilie Dumitrescu este atent şi când vine vorba de băuturi.

Ilie Dumitrescu a dezvăluit că a renunţat că mai mănânce carne de 7 ani de zile. Dezvăluirea a fost făcută de fostul internaţional român anul trecut.

Reclamă 4 / 0/3

„Este adevărat, eu m-am ținut departe de vicii. Prefer vinul bun sau șampania, un whisky de calitate sau un coniac XO. Iar legat de alimentație, îmi place să mănânc sănătos și bine. Eu nu mai mănânc carne și nu consum nici zahăr sau lactate. Doar pește, fructe de mare și legume„, a spus Ilie Dumitrescu într-un interviu acordat anul trecut pentru okmagazine.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și