Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile pe Insula Milionarilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 17:03

Reclamă
Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile pe Insula Milionarilor

Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Colaj Instagram

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile în paradisul milionarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia şi Dorin Goian se află într-o vacanţă de lux în Maldive. Superba soţie a lui Dorin Goian a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI DORIN GOIAN)

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian

Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Nadia este o prezenţă discretă în spaţiul public. Totuşi, în rarele sale apariţii, Nadia Goian atrage toate privirile.

Nadia şi Dorin Goian au împreună 2 copii şi se iubesc ca în prima zi. În tinereţe, Nadia Goian a fost dansatoare profesionistă la Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu din Suceava.

Conform informaţiilor de pe reţelele de socializare, Nadia Goian a studiat Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Nadia a fost mereu alături de soţul său, mai ales în momentele dificile când a fost accidentat.  În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014. Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Reclamă

Goian este dublu campion cu Steaua. Acesta a cucerit titlul cu gruparea roş-albastră în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006.

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și