Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile pe Insula Milionarilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 martie 2024, 17:03

Reclamă
Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile pe Insula Milionarilor

Ce studii are soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe uimitoare şi întoarce toate privirile

Colaj Instagram

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian. Nadia este de o frumuseţe răpitoare şi a întors toate privirile în paradisul milionarilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nadia şi Dorin Goian se află într-o vacanţă de lux în Maldive. Superba soţie a lui Dorin Goian a postat mai multe imagini pe reţelele de socializare. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI DORIN GOIAN)

Răsfăţ total pentru soţia lui Dorin Goian

Nadia şi Dorin Goian au o căsnicie perfectă şi se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Nadia este o prezenţă discretă în spaţiul public. Totuşi, în rarele sale apariţii, Nadia Goian atrage toate privirile.

Nadia şi Dorin Goian au împreună 2 copii şi se iubesc ca în prima zi. În tinereţe, Nadia Goian a fost dansatoare profesionistă la Ansamblul artistic Ciprian Porumbescu din Suceava.

Conform informaţiilor de pe reţelele de socializare, Nadia Goian a studiat Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor. Nadia a fost mereu alături de soţul său, mai ales în momentele dificile când a fost accidentat.  În vârstă de 42 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014. Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Reclamă
Reclamă 4

Goian este dublu campion cu Steaua. Acesta a cucerit titlul cu gruparea roş-albastră în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006.

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și