Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua: „Tremuram! Nu puteam să mă controlez!” + Amintire savuroasă cu Mirel Rădoi: „Cine a venit cu cutia aia?”

Publicat: 21 decembrie 2021, 11:01

Reclamă
Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua: „Tremuram! Nu puteam să mă controlez! + Amintire savuroasă cu Mirel Rădoi: „Cine a venit cu cutia aia?

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

Profimedia

Dorin Goian, copleşit de emoţii când s-a transferat la Steaua

„Ministrul Apărării” a fost copleşit de emoţii şi recunoaşte că nu s-a putut controla când a ajuns în Capitală, pentru a se transfera la Steaua. Gheorghe Chivorchian, președintele FCM Bacău, a negociat nu mai puţin de cinci ore mutarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Gândul meu a fost numai la Steaua. Am fost stelist de mic. Mi-am dorit enorm de mult să reuşesc. Îmi pare rău că nu mai aveţi filmările. Venisem cu domnul Chivorchian şi cu fratele meu. Era un puhoi de oameni de presă în faţa mea. Era filmarea de brâu în sus. Dacă filma cineva „beţele”… Să vedeţi cum îmi tremurau „gladiolele”. Tremuram de emoţie. Încercam să mă controlez, dar nu am reuşit.

La derby-urile cu Dinamo erau cele mai mari orgolii. Erau meciurile care într-adevăr contau. Se disputau de pe locurile 1,2 sau 3. Presiunea era foarte importante. 

Intrase Mirel în vestiar. Venisem cu o Dacie şi a întrebat: „Cine a venit cu cutia aia?”

Nu m-a furat Bucureştiul pentru că am avut noroc să vin acolo cu soţia. A fost cu mine de la început”, a dezvăluit Dorin Goian la AS.ro LIVE.

Reclamă
Reclamă 4

Dorin Goian, dublu campion cu Steaua

În vârstă de 41 de ani, Dorin Goian este un fost mare internaţional român, care a bifat 69 de prezenţe sub tricolor în perioada 2003-2014.

Poreclit „Ministrul Apărării”, fostul fundaş central a evoluat de-a lungul carierei la echipe precum Steaua, Palermo, Rangers, Spezia sau Asteras Tripolis.

Goian este dublu campion cu Steaua. Acesta a cucerit titlul cu gruparea roş-albastră în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:39

România a intrat în istoria Jocurilor Olimpice. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat niciodată

10:49

Mihai Chiruţă s-a calificat în sferturile de finală, la simplu masculin, la Jocurile Olimpice 2024

10:47

„I-am dat ce a vrut el!” Oferta uriașă pe care Gigi Becali i-a făcut-o unui jucător! Care sunt cerințele fotbalistului

10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 LIVE VIDEOCursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia e ACUM, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și