Închide meniul

Război în Ucraina | „Aveau visuri! Plâng şi mă rog!” Calvarul prin care trec un tânăr şi soţia lui însărcinată în infernul din Kiev: „Am o poză cu ei, dinainte de război”

Reclamă

Publicat: 14 martie 2022, 18:01

Război în Ucraina | „Aveau visuri! Plâng şi mă rog! Calvarul prin care trec un tânăr şi soţia lui însărcinată în infernul din Kiev: „Am o poză cu ei, dinainte de război

Momente dramatice pentru un jucător de la echipa a doua de la Şahtior Donetk

Profimedia

Valente spune că Georgiy Sudakov, considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători ucraineni, trăieşte un adevărat coşmar. Se află într-un buncăr alături de iubita lui care este însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fernando Valente, dezvăluiri tulburătoare despre Georgiy Sudakov

Sudakov e cel mai mare talent cu care am lucrat, e internațional de tineret ucrainean și, de curând, și-a prelungit contractul cu Șahtior până în 2026, Un băiat fantastic, ce așteaptă un copil alături de soția sa, Liza.
Aveau visuri, care le-au fost răpite și acum se află într-un buncăr din cauza unui război fără sens.

Da, plâng și mă rog pentru acest cuplu și pentru toți tinerii jucători și prieteni pe care i-am lăsat în Ucraina, cei care m-au făcut fericit în ultimii doi ani. Inima mea este frântă”, a fost o mesajul sfâşietor postat de Fernando Valente.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Fernando Valente: „Am o poză cu el pe telefon, dinainte de război”

Fernando Valente a revenit cu noi precizări despre situaţia jucătorului său într-un interviu acordat în presa portugheză şi care a fost preluat şi de spaniolii de la AS.com.

Sudakov este un copil cu un potențial enorm, poate juca pentru Barcelona sau Manchester City. Este cel mai mare talent cu care am lucrat și e jucătorul cu care am cea mai strânsă relație.

Reclamă

Pe telefon, am o poză cu el și iubita sa, dinainte de război, în care ambii erau fericiți. Acum ceva timp, mi-a trimis o altă poză, în care se află, triști, în buncăr. De fiecare dată când văd pozele încep să plâng”, a mai spus Fernando Valente.

Război în Ucraina | Kamil Glik, gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin

Kamil Glik a făcut un gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin. Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă cu echipament special care îi va trata pe tinerii aflaţi în stare gravă.

Kamil Glik (34 ani), fundaşul celor de la Benevento, a făcut un gest superb pentru copiii afectaţi de bombardamentele lui Vladimir Putin. Internaţionalul polonez a cumpărat o ambulanţă specială, cu un echipament care îi va ajuta pe tinerii aflaţi în stare gravă din cauza războiului.

Reclamă 4 / 0/3

„Kamil Glick a cumpărat o ambulanţă, care va merge prin toată Ucraina şi va trata copiii aflaţi într-o stare gravă. Are un echipament special şi, după terminarea războiului, o va dona unui spital”, a anunţat jurnalistul Krzysztof Stanowski, citat de sport.wprost.pl.

Citește și:
Recomandări
  • Calvarul prin care trece un jucător de la Şahtior
  • Ucraina se află sub asediu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și