Închide meniul

Război în Ucraina | Mesaj dur pentru SUA: ”Sunteți dispuși doar să priviți? Sunteți gata să acceptați că sute de mii de ucraineni vor muri? Asta vrea Putin”

Reclamă

Publicat: 6 martie 2022, 12:14

Război în Ucraina | Mesaj dur pentru SUA: ”Sunteți dispuși doar să priviți? Sunteți gata să acceptați că sute de mii de ucraineni vor muri? Asta vrea Putin”

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

Imagini teribile din Ucraina / Foto: Profimedia Images

”Dacă se impuneau o parte din sancțiuni acum 6 luni, războiul ar fi fost prevenit. Asta e cu adevărat tragic. Dacă se trimiteau arme către Ucraina și Putin era sancționat, ar fi fost un mesaj clar. Din păcate, nu s-a făcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Război în Ucraina | Garry Kasparov: ”Sunteți dispuși doar să priviți? Sunteți gata să acceptați că sute de mii de ucraineni vor muri?

Sunt curios ce s-a întâmplat la întâlnirea dintre Biden și Putin din iunie? De ce americanii nu l-au convins pe Putin că un război l-ar fi costat scump? Din păcate, Europa este în fața Statelor Unite în ceea ce privește sancțiunile. Europa face mai multe. Germania conduce, iar alte țări îi urmează exemplu. Mă așteptam ca Statele Unite să facă mai multe.

Ceea ce trăim acum e un genocid. Putin a eșuat în a prelua controlul Ucrainei în 2-3 zile, iar acum atacă civilii în mod intenționat. Este o campanie a terorii și se intensifica. Întrebarea pentru Statele Unite și europeni este: Sunteți dispuși doar să priviți? Sunteți gata să acceptați că sute de mii de ucraineni vor muri? Asta vrea Putin. Nu poate câștiga războiul, nu poate ocupa țara, așa că o va distruge. Și, din păcate, are resurse”, a spus Kasparov, citat de gsp.ro.

Război în Ucraina | Peste 11.000 de soldaţi ruşi au murit de când Ucraina a fost invadată de Rusia

Armata ucraineană a anunţat că peste 11.000 de soldaţi ruşi au murit de când Ucraina a fost invadată de Rusia, relatează The Guardian.

Conform unui raport al forţelor armate ucrainele, postat pe site-ul Ministerului Apărării, au fost distruse 285 de tancuri, 109 sisteme de artilerie, 44 de avioane şi 48 de elicoptere ale ruşilor.

Reclamă

“Ieri, peste 650 de membri ai forţelor de ocupaţie, răniţi, au fost duşi la spitalul din Brianka, din regiunea Luhansk”, se menţionează în raport.

“Cu toţii sunt în stare gravă… după ce li s-a acordat primul ajutor, ei au fost escortaţi de un convoi înarmat în prima linie de luptă, ca să fie ‘carne de tun’ şi să se multiplice ostilităţile. Se ştoe că personalul regimentului 6 este înfricoşat şi demoralizat şi caută modalităţi ca să dezerteze”, se adaugă în raport.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Garry Kasparov le cere SUA să fie mai dure
  • Armata ucraineană: Peste 11.000 de soldaţi ruşi au murit

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și