Închide meniul

Război în Ucraina | „Putin este un mincinos şi un criminal de război!” Strigătul disperat al soldaţilor ruşi capturaţi în Ucraina: „Ne-au făcut praf! Vrem să oprim asta!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 martie 2022, 19:18

Război în Ucraina | „Putin este un mincinos şi un criminal de război! Strigătul disperat al soldaţilor ruşi capturaţi în Ucraina: „Ne-au făcut praf! Vrem să oprim asta!

Război în Ucraina | Vladimir Putin, atacat de soldaţii ruşi capturaţi

Profimedia

Încă 5 soldaţi ruşi care au fost capturaţi au făcut dezvăluiri tulburătoare. Aleksandr Morozov, Niaz Ahunov, Nicolai Polișcikov, Anton Savin și Andrei Pozdeev sunt soldaţii ruşi care ieşit la atac după ce au fost capturaţi de armata ucraineană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soldaţii ruşi, acuzaţii dure la Vladimir Putin

Putin este un mincinos și un criminal de război. Avem multe pierderi. Am văzut de vehicule distruse, a fost înfricoșător. După primele bătălii, comandantul nostru de batalion a dezertat. Ne-am predat în mod voluntar”, a spus Ahunov, conform fanatik.ro, care a fost completat de un alt coleg.

Pe 24 februarie am invadat teritoriul Ucrainei. Am ajuns în orașul Romnîi. Sarcina noastră era să distrugem punctul de control. Dar ucrainenii sunt un popor puternic, se luptă ca fiarele. Ne-au făcut praf coloanele, avem, multe pierderi, sergenți, ofițeri, soldați, echipament…

Și vrem să oprim asta! Copii și bunici mor aici din cauza unui Putin care ne minte. Trebuie oprit războiul! Vreau să-mi cer scuze întregii Ucraine. Îmi este foarte rușine”, a spus şi Aleksandr Morozov, conform gazeta.ua.

Toate detaliile despre războiul din Ucraina sunt pe observatornews.ro

Război în Ucraina | Mărturisirile uimitoare făcute de un comandant rus capturat de rivali: „A fost momentul când mi-a fost rușine”

Astakhov Dmitry Mikhailovich a fost capturat în Ucraina. Locotenent-colonelul din garda naţională rusă a oferit câteva declaraţii surprinzătoare, el fiind un mare fan al boxerilor Vasyl Lomachenko și Oleksandr Usyk, care luptă împotriva invaziei ordonate de Vladimir Putin.

Reclamă

„Mereu mi-a plăcut să-i urmăresc boxând, ei sunt pugiliștii mei favoriți. Când i-am văzut punând mâna pe arme și spunând că au fost determinați să o facă, a fost momentul în care mi-a fost rușine că am venit în Ucraina.

Nu îmi pot găsi cuvintele pentru a-mi cere scuze poporului ucrainean, ei vor înțelege că Rusia nu a fost iertătoare niciodată. Cer Ucrainei să-i lase în viață pe soldații ruși. Multora dintre ei le este rușine, ei nu vor război”, a spus Astakhov Dmitry Mikhailovich, citat de digisport.ro.

Mikhailovich susţine că militarii nu au avut acces la informaţiile corecte. „Ni s-a spus că țara este dominată de un regim fascist, unde naționaliștii și naziștii au preluat puterea și că noi trebuie să ne ducem și să eliberăm poporul ucrainean”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și