Închide meniul

Răzvan Șelariu, gest superb! A renunțat la un apartament pentru a ajuta o familie cu mari probleme

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 aprilie 2020, 6:37

Răzvan Șelariu, gest superb! A renunțat la un apartament pentru a ajuta o familie cu mari probleme

Petrisor Iordan / Petrisor Iordan via Hepta

Un bloc de apartamente din România

Fostul gimnast primise apartamentul în 2010, în urma medaliei olimpice de bronz pe care a câștigat-o cu șase ani mai devreme. Acesta locuiește acum în Insulele Feroe.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper ca familia aleasă să se bucure de locuință și exemplul meu să fie luat de cât mai multe persoane care au posibilitatea să facă asta. Am considerat că din puținul meu pot face un gest nobil și mă bucur că am făcut această alegere. 

”Răzvan Șelariu a demonstrat că este un mare om”

Vreau să mulțumesc autorităților pentru implicarea din acest caz, dar și pentru cum a început să arate orașul, lucrurile merg înspre bine”, a spus Şelariu, pentru caon.ro

”Suntem plăcut surprinși de gestul pe care l-a făcut Răzvan Șelariu, unul dintre cei mai valoroși gimnaști români, un sportiv care ne-a reprezentat cu cinste la toate competițiile la care a participat. 

Gestul lui ne-a arătat că Răzvan Șelariu este și viața de zi cu zi un mare om, nu numai în sport. Este un om care s-a gândit la semenii lui, care a făcut un gest plin de noblețe și îi mulțumim pe această cale”, a comentat și viceprimarul Reșiței, Adrian Dacica. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și