Închide meniul
Foto

Reacţia furioasă a Anamariei Prodan, după scandalul cu amantele prostituate în care este implicat Laurenţiu Reghecampf: „De asta suntem unde suntem”

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2021, 20:55

Anamaria Prodan divorțează de Laurențiu Reghecampf

Acuzat de Anamaria Prodan că a furat banii familiei, Laurenţiu Reghecampf a rupt tăcerea despre averea lui

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram Anamaria Prodan

  • Anamaria Prodan, reacţie dură după acuzaţiile lui Adrian Mititelu Junior
  • Ce a spus despre amantele soţului ei

Anamaria Prodan a reacţionat furios şi şi-a apărat soţul în faţa atacului lui Adrian Mititelu Junior.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce urât. În sport, decenţa şi respectul trebuie să domnească ! De asta suntem unde suntem! Păcat! Reghecampf este numărul 1. Amante, prostituate şi beţiile îi sunt străine. Dar cui îi pasă de aşa ceva? Gura lumii nici pământul nu o astupă. Prostituate sau amante au oamenii mici şi foarte slabi! Niciodată soţul meu nu a avut aşa ceva. Le detestă! A ridicat generaţii de fotbalişti şi i-a învăţat că familia este cel mai sfânt şi frumos lucru de pe pământ.

Soţul meu este cel mai puternic bărbat. Cel mai mândru bărbat. Cel mai bun tată din Univers. Tati, noi te iubim enorm. Îţi urăm baftă multă, eşti prea mare să te uiţi în stânga şi în dreapta. Te iubim, soarele nostru„, a fost reacţia furioasă a Anamariei Prodan.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr., acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf

În plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan, Laurenţiu Reghecampf primeşte o lovitură dură din partea lui Adrian Mititelu Junior. Acesta l-a acuzat pe soţul Anamariei Prodan că ar avea mai multe amante. Declaraţiile au fost făcut în contextul în care este un război total între Universitatea Craiova şi FC U Craiova 1948.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, aproape de divorţ

Laurenţiu Reghecampf i-ar fi dat deja un termen soției sale de a apela la divorțul printr-un notar public, iar dacă impresara nu va face nimic în acest sens, atunci el va fi cel care va intenta proces de desfacere a căsătoriei cu ajutorul magistraților.

Reclamă

Cei doi nu mai sunt împreună de peste șase luni, timp în care, impresara a făcut orice ca sa îl poată convinge pe Laurențiu să nu recurgă la acest pas. Hotărât, Reghecampf își duce la bun-sfârșit planul de a se separa de Anamaria Prodan, încercând să facă acest lucru fără scandal și fără a ieși cu declarații la adresa soției sale.

Laurențiu nu își dorește scandal și nu va ieși niciodată cu declarații care să afecteze pe Ana. El ține la ea și o respectă ca pe mama copiilor săi. Nu divorțează pentru nicio femeie, ci pur și simplu pentru că nu mai are sentimente pentru soția lui. Ana se opune vehement și este destul de tulburată, nu se aștepta la asta.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Ţinuta extrem de provocatoare cu care a apărut iubita "Prinţişorului Craiovei" la un eveniment la care a fost premiată
Diverse • 19 mart., 14:36
FOTO
Una dintre cele mai frumoase femei din România a rupt tăcerea după ce s-ar fi despărţit de „Prinţişorul Craiovei”:”Sunt fericită”
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina