Închide meniul

Reacția incredibilă a lui Viorel Cataramă după ce soția a anunțat că își ia fetița și pleacă de acasă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 18:58

Reacția incredibilă a lui Viorel Cataramă după ce soția a anunțat că își ia fetița și pleacă de acasă

Mediafax Foto / Justinel Stavaru via Hepta

Viorel Cataramă face un anunț incredibil

  • Adina Alberts a anunțat că se desparte de Viorel Cataramă
  • Omul de afaceri vrea să se autoinfecteze cu Covid-19
  • Cataramă e sigur că nu va păți nimic în acest caz

”Intenționez să mă infectez voluntar cu COVID-19 pentru a demonstra că:

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

1.Injectați cu frică, am acceptat mult prea ușor atât pierderea drepturilor noastre fundamentale, cât și prăbușirea economiei românești; experimentul funcționează, pe viitor nu va mai fi nicio problema să ne pierdem libertățile atât de greu câștigate! 
2. Metoda imunizarii de grup, pe care am susținut-o încă de la început, are aceleași rezultate (vezi Suedia, Olanda…), dar nu a falimentat țara și nici nu anulează drepturile și libertățile fundamentale (vezi și declarațiile Directorului Executv OMS, dr. Michael Ryan).

3. La ridicarea stării de urgență, Coronavirus va continua să existe, însă vaccin nu; vom fi în aceeași situație ca la început, cu toții ne vom infecta, se va demonstra că sacrificiile au folosit exclusiv unor scopuri care nu au nicio legătură cu ”grija” pentru populație!

Reclamă

4. Falimentarea României și anularea drepturilor și libertăților oamenilor fără o cauza obiectivă, trebuie sancționată, într-un fel sau altul.

Notă: nu neg existența COVID-19, spun numai că persoanele vulnerabile trebuie protejate, restul populației trebuie să beneficieze de sfaturi competente, dar să aibă deplină putere de decizie a propriilor acțiuni”, a fost mesajul postat de Cataramă, pe Facebook. 

Reclamă

Adina Alberts se desparte de Viorel Cataramă

În momentul în care și-a dat seama că soțul ei nu glumește, doctorul Adina Alberts a luat decizia să se despartă, temporar, de Viorel Cataramă.

”Drumurile noastre se despart pentru o perioadă. Știu că ne va fi foarte greu, dar nu pot trece peste menirea mea de medic, de mamă și de fiică. O perioadă mă voi muta de acasă, împreună cu fetița noastră, astfel încât să nu ne expunem acestui virus. 

Reclamă 4 / 0/3

Determinarea lui de a demonstra că poporul român nu merită să primească „marea foamete” cu brațele deschise l-a făcut să ia această decizie”, e o parte a mesajului postat de Adina Alberts pe rețelele de socializare. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tenis • 6 mart., 8:53
Novak Djokovic, forțat să se retragă de la Indian Wells! Nole, fără permisiune de a intra în SUA
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 10 aug., 11:28
Sorana Cîrstea are Covid-19! Mesajul transmis de româncă, după ce a fost depistată pozitiv: „Sunt lucruri pe care nu le poţi controla”
Novak Djokovic se antrenează înainte de Wimbledon 2022
Tenis • 26 iun., 13:16
Novak Djokovic nu vrea să audă de vaccinul anti-Covid-19, chiar dacă ratează și US Open! ”Este o motivaţie suplimentară să joc bine la Wimbledon”
Mihai Stoica
Liga 1 • 29 apr., 21:23
Mihai Stoica are Covid şi nu va sta pe bancă la FCSB – FC Argeş: „Am dorit să celebrez prin muncă 1 Mai muncitoresc”
Edi Iordănescu, nervos în timpul unui meci
Echipa naţională • 27 mart., 18:14
S-a confirmat! Edi Iordănescu are mari probleme de lot înaintea amicalului cu Israel. Şase jucători sunt OUT. Anunţul FRF