Închide meniul

Reacția incredibilă a poliției, după ce Mafia Siciliană a împărțit 16.000 pungi cu mâncare săracilor!

Florian Ceafalău Publicat: 13 aprilie 2020, 10:11

Reacția incredibilă a poliției, după ce Mafia Siciliană a împărțit 16.000 pungi cu mâncare săracilor!

Hepta

Carabinieri

  • Mai multe familii mafiote au împărțit mâncare
  • Guvernul a intervenit și a deschis o anchetă
  • Un expert în criminologie le ia apărarea polițiștilor

Pe lângă acest aspect, există și probleme de ordin economic, multe afaceri dând faliment și mulți oameni rămânând fără posibilitatea de a pune ceva pe masă. Pe lândă aceste probleme, guvernul italian și-a pus în cap mulți oameni, după ce au acționat împotriva unor familii mafiote care au ajutat oamenii săraci cu mâncare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa din Italia scrie despre faptul că mai multe grupări infracționale din Sicilia, Napoli și din zona Calabria au împărțit mâncare oamenilor săraci. Guvernul a intervenit, punând carabinierii (poliția) să oprească răspândirea de alimente din partea Mafiei, iar oamenii să fie anchetați.

La Repubblica a scris despre gestul lui Giuseppe Cusimano, fratele unuia dintre cei mai mari traficanți de droguri din Europa, Nicolo Cusimano (aflat după gratii). Acesta a împărțit peste 16.000 de pungi cu alimente oamenilor săraci din Palermo, însă a fost forțat de polițiști să oprească operațiunea.

Reclamă

Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a anunțat că a vrut să facă un bine oamenilor din cartierul său, însă a fost oprit de guvern și nu va mai dona nimic.

În replică, Federico Varese, profesor de criminologie la Universitatea din Oxford, a declarat că Mafia nu face niciodată cadouri gratuite și că nu există mafioți de acest nivel înalt cu inimi blânde.

Reclamă

Chiar și așa, guvernul italian a fost criticat de anumite publicații, oamenii considerând că ar trebui să accepte orice ajutor în lupta cu acest virus care face ravagii în țară.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile