Închide meniul
Foto

Reacţia Larisei Drăgulescu după ce a aflat că Marian Drăgulescu se însoară! Ce relaţie poate avea cu logodnica fostului gimnast

Publicat: 26 iulie 2024, 16:55

Reclamă
Reacţia Larisei Drăgulescu după ce a aflat că Marian Drăgulescu se însoară! Ce relaţie poate avea cu logodnica fostului gimnast

Reacţia Larisei Drăgulescu după ce a aflat că Marian Drăgulescu se însoară!

Larisa Drăgulescu, Carmen şi Marian Drăgulescu / colaj Instagram

A apărut reacţia Larisei Drăgulescu după ce a aflat că Marian Drăgulescu se însoară! Larisa Drăgulescu a făcut dezvăluiri despre relaţia ei cu Carmen, viitoarea doamnă Drăgulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Carmen îl va duce pentru a treia oară în faţa altarului pe Marian Drăgulescu. Fostul campion de gimnastică a cerut-o în căsătorie pe Simona Carmen în Cappadoccia, Turcia, iar ea a spus „DA”.

Reacţia Larisei Drăgulescu după ce a aflat că Marian Drăgulescu se însoară!

Ne înțelegem foarte bine, chiar de curând am fost împreună la nepoțica mea, am stat împreună la aceeași masă, ne-am distrat toți, chiar avem o relație foarte frumoasă”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru spynews.ro.

Prima soţie a lui Marian Drăgulescu a mărturisit că ştia de intenţia fostului gimnast de a se căsători cu Carmen. ”Le știam deja intenția, noi ținem legătura, vorbim, i-am felicitat și eu, știam că va urma și acest lucru (n.r.: cererea în căsătorie). Nu știu (n.r.: dacă merge şi ea la nuntă), mai este până atunci, poate că da, poate că nu, depinde și de timpul pe care îl voi avea atunci”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Larisa Drăgulescu şi Marian Drăgulescu au doi copii împreună, pe Beatrice (19 ani) şi Richard (18 ani). Larisa a dezvăluit că Richard ar putea lucra alături de tatăl lui, la academia pe care a deschis-o acesta.

Reclamă
Reclamă 4

Acum copiii sunt la el, ei sunt mari deja, merg la el când vor ei. Sunt majori, probabil că băiatul va lucra în curând la tatăl lui, poate va începe să lucreze ca antrenor la tatăl lui la academie. Și el a terminat gimnastica, a fost în lotul național, a terminat liceul sportiv, tot în lumea sportului și el”, a precizat Larisa Drăgulescu.

Larisa şi Marian Drăgulescu au fost căsătoriţi între 2006 şi 2009. Cei doi s-au despărţit cu scandal, iar multă vreme nu şi-au vorbit. Ulterior s-au împăcat, iar acum păstrează legătura, de dragul copiilor pe care îi au împreună.

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, la înălţime, într-un balon

Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen! Frumoasa blondă este a treia femeie care îl va aduce pe marele nostru campion în faţa altarului. Drăgulescu şi-a ales cu grijă momentul.

Reclamă

Cei doi au plecat într-o superbă vacanţă în Turcia şi, atunci când au călătorit cu un balon, la înălţime, Marian a găsit momentul în care i-a oferit lui Carmen inelul de logodnă.

Cei doi au postat pe Instagram imaginile bucuriei aduse de clipele în care Marian Drăgulescu a cerut-o de soţie pe Carmen, fata care i-a cucerit inima. Marian şi Carmen au fost aplaudaţi şi de cei care se mai aflau în balon.

Recent, Marian Drăgulescu dezvăluia că a fost atras imediat de către cea care îi va deveni soţie. Acesta a dezvăluit că i-a fost greu să o invite în oraş pe Simona, având nevoie de nu mai puţin de trei luni pentru a-şi face curaj.

„Simona lucra la o firmă de construcții de la parterul blocului unde locuiam eu. M-au atras ochii ei. Ne vedeam zilnic și ne urmăream din priviri de fiecare dată când treceam prin dreptul firmei.

A durat vreo 3 luni până să îmi fac curaj să o invit la o cafea. Despre căsătorie pot să vă spun că ne simțim foarte bine împreună, și veți afla când se va întâmpla”, a transmis Marian Drăgulescu, conform fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și