Închide meniul

Reacţia lui Cătălin Moroşanu, după ce Sergiu Ciobotaru şi-a vândut casa unor interlopi. Ce a putut să îi ceară tânărul călăreţ înainte să se mute înapoi în ghetou 

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2021, 11:59

Reacţia lui Cătălin Moroşanu, după ce Sergiu Ciobotaru şi-a vândut casa unor interlopi. Ce a putut să îi ceară tânărul călăreţ înainte să se mute înapoi în ghetou 

Facebook Catalin Moroşanu

Cătălin Moroşanu i-a luat o casă lui Sergoi Ciobotaru

  • Cătălin Moroşanu a reacţionat după ce Sergiu Ciobotaru şi-a vândut casa
  • Ce i-a cerut tânărul luptătorului

Sportivul a avut o primă reacţia şi a dezvăluit că la câteva luni după ce s-a mutat în casa nou, Sergiu Ciobotaru i-a cerut o nouă locuinţă mai mare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În urmă cu fix un an, prin eforturile voastre și ale lui Cătălin, am reușit să îi mutăm în casă nouă pe Sergiu și familia lui. O casă mobilată complet, care avea acces la toate utilitățile, la care se adaugă haine primite de la oameni cu suflet din întreaga țară. Imediat după, casa a fost pusă pe numele lui Sergiu cu mențiunea că nu poate fi vândută în următorii cinci ani. De asemenea, în contul lui Sergiu au rămas 27.900 de lei, bani care să-l ajute să înceapă o viață nouă. În special să creeze un viitor pentru cei 3 copii mici.

Deși era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru ca familia Ciobotariu să beneficieze de condițiile unei vieți normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deși era complicat deoarece acesta nu avea școală.

Reclamă

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-și aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior și-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze și explicații, iar cazul s-a repetat. Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat", a transmis Cătălin Moroşanu pe Facebook. 

Sergiu Ciobotaru şi-a vândut casa cumpărată din donațiile lui Cătălin Moroșanu

Sergiu Ciobotaru, tânărul care a primit cadou o casă din donaţiile strânse de Cătălin Moroşanu, a decis să revină în ghetou.

Reclamă

Acesta a încheiat un contract de închiriere, urmând ca după 5 ani casa să îi revină celui care a închiriat. Conform vecinilor, locuinţa a ajuns în proprietatea unor interlopi.

"Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar același Sergiu”, a spus un vecin.

Potrivit sursei citate, Sergiu ar fi vândut casa unor interlopi. El ar fi avut un comportament schimbat şi înainte să se mute.

Reclamă 4 / 0/3

"A fost vândută casa, nu mai stă Sergiu aici. Am înțeles că ar fi vorba despre niște interlopi care s-au mutat aici. Nu știm prea multe, pentru că evităm să interacționăm cu ei. Înainte să plece de aici, Sergiu dădea petreceri, era plină curtea… În fine, nici nu vreau să-mi aduc aminte”, a povestit un localnic.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere
Extra • 21 sept., 17:36
FOTO
Cătălin Moroşanu trăieşte un calvar după retragere: „Foarte multă durere”
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui
Diverse • 7 aug., 18:40
FOTO
Cătălin Moroşanu, dezvăluiri despre relaţia cu soţia lui! Cine ia deciziile în casă: „Eşti manipulat”
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Extra • 3 aug., 14:31
FOTO
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi: „Nu mai știu câți bani am pierdut!”
Călăreţul Sergiu, pus la zid de o vedetă care a donat bani pentru el alături de Moroşanu
Diverse • 23 iul., 16:43
FOTO
Dezastrul provocat de „călăreţul” Sergiu, tânărul pe care Cătălin Moroşanu l-a scos din mahala şi i-a oferit o casă nouă
Prin ce a putut trece Cătălin Moroşanu din cauza unor vietnamezi
Diverse • 21 iul., 19:01
FOTO
Cât de frumoasă este soţia lui Cătălin Moroşanu. Sacrificiile uriaşe pe care le-au făcut cei doi: „Locuiam în cămine!”