Închide meniul
Foto

Reacţia uluitoare a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a aflat că Anamaria Prodan are iubit. Dezvăluirea care o „distruge” pe amanta Corina Caciuc

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2022, 18:39

Reacţia uluitoare a lui Laurenţiu Reghecampf, după ce a aflat că Anamaria Prodan are iubit. Dezvăluirea care o „distruge” pe amanta Corina Caciuc

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a recunoscut că este îndrăgostită de un bărbat, cu care însă nu s-a afişat oficial. Vedeta aşteaptă ca divorţul de Laurenţiu Reghecampf să se finalizeze pentru a face următorul pas în viaţa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurenţiu Reghecampf a avut o reacţie incredibilă după ce a aflat că soţia sa ar avea un iubit. Acesta a anunţat-o că nu mai vrea să plătească ratele pentru maşină şi i-a transmis soţiei sale să îşi pună noul iubită să o plătească.

Anamaria Prodan a mai spus că Laurenţiu Reghecampf ar fi şi gelos din cauza apariţiei unui bărbat în viaţa ei, chiar dacă antrenorul Universităţii Craiova a fost cel care şi-a părăsit soţia pentru amanta Corina Caciuc.

El spune că a plecat de acasă fără nimic și că ne-a lăsat tot. A încurcat, ne-a luat tot, nu ne-a lăsat tot, dar o să ne luăm pe lege ceea ce ni se cuvinte și asta este. A luat toate mașinile familiei cu acte și chei, a lăsat o mașină acasă care până acum a plătit rata la ea. Ne-a anunțat pe mail că nu le mai plătește, că să o plătească șeicul meu.

Este și gelos sărăcuțul. Le va simți în curând când copiii lui vor da cu ochii de el la divorț. Au venit special în țară toți să dea cu ochii de el, că de doi ani aproape se ascunde în gaură de șarpe. Pot să fac într-o secundă, doar că eu sunt o femeie măritată oficial și trebuie să termin divorțul, să-mi strâng copiii frumos, să nu mai facă parte din această.., după care facem și nuntă regală”, a spus Anamaria Prodan la Antena Stars.

Reclamă

Ce se întâmplă între Anamaria Prodan și noul iubit

Anamaria a recunoscut să noul bărbat din viața ei este din Dubai, acolo unde își petrece cea mai mare parte din timp. Acesta o poate cuceri definitiv numai în cazul în care dovedește că îi va proteja cei trei copiii pe care: Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr.

Este dintr-o altă lume, o lume foarte sus. Cu niște reguli aparte. (Reporter: Țările Arabe?) Da, eu stau acolo. Dar, e bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat! (Reporter: Te întreb ceva mai intim? Un sărut, ceva?) Nu, să știi că mă ia în brațe de fiecare dată pentru că așa este, sunt niște reguli pe care o femeie le impune. Un bărbat, dacă într-adevăr ține la cineva și vrea ceva serios, le înțelege„, a declarat Anamaria Prodan pentru Fiță cu Adiță.”

Impresarul este dispus să poarte vălul islamic dacă se va căsători cu milionarul arab.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Sper că nu o să te vedem cu batic de ăla…) Să știi că asta e tot o formă de respect, pentru oamenii ăștia. Trăiesc în țara aia și, dacă ar fi să se întâmple asta, da, o să port acel port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu. Am 50 de ani, gândește-te că mai am probabil vreo 20… acum îmi place cum arăt„, a recunoscut impresarul.

Laurenţiu Reghecampf este deja într-o relaţie cu Corina Caciuc, cea care urmează să îi dăruiască un băiat.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și