Închide meniul
Foto

„Te întreb ceva mai intim?”. Anamaria Prodan a recunoscut ce se întâmplă între ea și noul iubit. Este dispusă să poarte vălul islamic după căsătorie

Reclamă

Publicat: 19 martie 2022, 14:06

„Te întreb ceva mai intim?”. Anamaria Prodan a recunoscut ce se întâmplă între ea și noul iubit. Este dispusă să poarte vălul islamic după căsătorie

Anamaria Prodan are un nou iubit

Colaj Instagram

Anamaria Prodan l-a făcut uitat pe Laurențiu Reghecampf, cel care i-a fost soț în ultimii 13 ani și care așteaptă un copil cu amanta Corina Caciuc. Vedeta i-a cerut antrenorului Universității Craiova să grăbească procesul de divorț pentru a-și reface viața cu noul ei iubit. Agentul de jucători a oferit detalii despre cel cu care s-ar putea căsători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria a recunoscut să noul bărbat din viața ei este din Dubai, acolo unde își petrece cea mai mare parte din timp. Acesta o poate cuceri definitiv numai în cazul în care dovedește că îi va proteja cei trei copiii pe care: Sarah, Rebecca și Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan a vorbit despre noul iubit: „E dintr-o altă lume!”

Și dacă îmi place foarte tare de cineva, trebuie să fie la standardul meu. Chiar dacă sunt îndrăgostită nebunește, dacă nu este perfect pentru copiii mei, viitorul soț sau iubit, dacă nu îmi iubește copiii și daca simt că nu ar face orice pentru ei, nu are nicio șansă. Așa a fost și cu Reghecamp.

Este dintr-o altă lume, o lume foarte sus. Cu niște reguli aparte. (Reporter: Țările Arabe?) Da, eu stau acolo. Dar, e bărbat așa cum trebuie să fie un bărbat! (Reporter: Te întreb ceva mai intim? Un sărut, ceva?) Nu, să știi că mă ia în brațe de fiecare dată pentru că așa este, sunt niște reguli pe care o femeie le impune. Un bărbat, dacă într-adevăr ține la cineva și vrea ceva serios, le înțelege„, a declarat Anamaria Prodan pentru Fiță cu Adiță.

Vedeta are 49 de ani și este dispusă să poarte vălul islamic dacă se va căsători cu milionarul arab.

Reclamă

(Reporter: Sper că nu o să te vedem cu batic de ăla…) Să știi că asta e tot o formă de respect, pentru oamenii ăștia. Trăiesc în țara aia și, dacă ar fi să se întâmple asta, da, o să port acel port. Nu acoperită toată pentru că nici ei nu mai sunt așa, dar este o chestie de respect. Cred că a venit vremea să schimb destinul meu. Am 50 de ani, gândește-te că mai am probabil vreo 20… acum îmi place cum arăt„, a recunoscut impresarul.

Anamaria Prodan i-ar fi scandalizat pe șeicii din Dubai

Anamaria Prodan era să-l bage în belele pe Laurențiu Reghecampf din cauza pozelor provocatoare pe care le postează pe rețelele de socializare. Reghe susține că până și copiii i-au atras atenția celebrei impresare. Incidentele s-au petrecut pe vreme când antrenorul încă nu era într-o relație cu amanta Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf a povestit că, pe vremea când era antrenor la Al-Wasl, în Emiratele Arabe Unite, șeicii de la club l-au băgat în ședință din cauza unei poze făcută de Anamaria Prodan la piscină, într-un costum de baie provocator, cu celebra clădire Burj Al Arab în spate, un simbol al țării.

Reclamă 4 / 0/3

Laurențiu Reghecampf: „A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată”

La un antrenament m-a chemat președintele clubului, acum vreo 3 ani. A postat Anamaria o poză din piscină, aproape dezbrăcată, din casa din Dubai, în spatele ei era Burj Al Arab. Mi-a zis președintele: `Știi că pentru noi Burj Al Arab e un simbol, roag-o să nu mai facă poze de genul ăsta`.

I-am spus. Anamaria a răspuns: `Ce treabă are cu contul meu, e privat`. I-am spus că e președintele clubului, o să avem de suferit. M-a deranjat și când și-a făcut poza goală la oglindă, cu gențile și pantofii pe ea.

Și fetele i-au zis. Nu e normal. Cu ce te ajută? Faci bani pe Instagram? Ai făcut ceva, ai semnat vreun contract ca să te pozezi așa? Și Bebe de multe ori îi spunea: `Mama, nu e ok`. Fiecare ieșire a noastră era cu 25 de poze, nu puteai sa bagi sarmaua în gură că trebuia să faci poze. Știu de ce făcea așa, dar țin pentru noi”, a spus Laurențiu Reghecampf, într-un podcast.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și