Închide meniul

Reacţie terbilă a ruşilor după ce Ucraina a câştigat Eurovision. Ce au scris pe bombele care vizează Azovstal

Reclamă

Publicat: 15 mai 2022, 17:30

Reacţie terbilă a ruşilor după ce Ucraina a câştigat Eurovision. Ce au scris pe bombele care vizează Azovstal

Reacţie terbilă a ruşilor după ce Ucraina a câştigat Eurovision

Ce au scris ruşii pe o bombă după Eurovision 2022 / Colaj Profimediaimages

Ucrainenii de la Kalush Orchestra au câştigat Eurovision 2022 cu piesa „Stefania”. Succesul a fost obţinut în cea de-a 80-a zi de război şi a stârnit o emoţie uriaşă la nivel mondial. Printre cei care i-au felicitat pe campioni sunt şi fraţii Klitschko.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vă rog pe toți… vă rog să ajutați Ucraina, Mariupol. Ajutaţi pe Azovstal, chiar acum”, a spus solistul trupei, Oleh Psiuk.

Reacţie terbilă a ruşilor după ce Ucraina a câştigat Eurovision

Replica ruşilor nu s-a lăsat mult aşteptată şi a stricat bucuria ucrainenilor. Pe Telegram au apărut imagini teribile cu obuze pe care erau scrise mesaje cu trimitere directă pentru câştigătorii de la Eurovision 2022.

Aşa cum ai cerut, Kalush! Pentru Azovstal„, era scris pe o bombă, potrivit dailymail.com.

Eurovision
Mesajul ruşilor după ce Ucraina a câştigat Eurovision

Ajutor pentru Mariupol, ajutor pentru Azovstal chiar acum. 14.05„, era scris pe o altă rachetă.

Reclamă
Ce au scris ruşii pe o bombă trimisă în Ucraina

Bombele OFAB 250-270, pe care ruşii au scris acele mesaje de batjocură, sunt concepute pentru a distruge instalaţiile militaro-industriale, vehicule blindate şi grupurile mari de soldaţi. În momentul exploziei sunt puverizate multe schije care străpung armurile pe o suprafaţă mare, anunţă sursa citată anterior.

Militarii rămaşi la Azovstal, combinatul deţinut de patronul lui Şahtior, Rinat Ahmetov, au transmis un mesaj prin care le-au mulţumit celor de la Kalush Orchestra.

Îţi mulţumim Kalush Orchestra pentru susţinere. Glorie Ucrainei!„, au scris cei din batalionul Azovstal.

Reclamă 4 / 0/3

Fraţii Klitschko, încântaţi de succesul obţinut de Ucraina la Eurovision

Kalush Orchestra, ştiam şi nu aveam nicio îndoială! Îţi mulţumesc pentru talentul tău, curajul tău, pentru chipul demn al Ucrainei. Aţi arătat că urcainenii sunt o naţiune de învingători şi că lumea civilizată este cu noi. Următoarea va fi victoria Ucrainei, în lupta pentru pământul său şi viitorul său.

Şi Kievul se pregăteşte din nou pentru Eurovision. Ştim cum să o facem! Glorie Ucrainei! Slavă fiecăruia dintre eroii ei„, a transmis Vitali Klitschko pe contul său de Instagram.

Şi fratele său, Vladimir Klitschko, a avut un mesaj emoţionant pe reţelele sociale. Fostul campion din ring i-a felicitat pe conaţionalii care au câştigat Eurovision.

Suntem atât de fericiţi şi de mândri de trupa noastră şi recunoscători lumii libere pentru sprijinul uimitor primit de Kalush Orchestra.

Ucraina până la capăt! Ne vedem la anul, în Ucraina, la Eurovision. Să sperăm că va fi pace!„, a scris Vladimir.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Wladimir Klitschko (@klitschko)

Ucraina a câştigat Eurovision 2022

Ediţia Eurovision Song Contest 2022 de la Torino a fost câştigată de Ucraina, reprezentată de Kalush Orchestra cu melodia „Stefania” care a primit din partea publicului 439 de puncte, un total de 631 de puncte. Reprezentantul României s-a clasat pe locul 18 cu 64 de puncte. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. Spania a primit de la public 228 de puncte, rezultatul final fiind 459 de puncte.

Ucraina, Marea Britanie, Spania sunt primele trei clasate. Republica Moldova, cu 253 de puncte, a încheiat concursul pe locul 7. Spania a primit de la public 228 de puncte, rezultatul final fiind 459 de puncte.

Muzicienii de la Kalusj Orchestra au declarat pe scena PalaOlimpico: „Vă mulţumim că sprijiniţi Ucraina! Slava Ukraini!”.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a jurat că Ucraina va găzdui Eurovision Song Contest (ESC), după ce formaţia Kalush Orchestra a câştigat finala competiţiei de anul acesta de la Torino, scrie dpa.

Curajul nostru a impresionat lumea, muzica noastră a cucerit Europa! Anul viitor, Ucraina va găzdui Eurovision! Pentru a tria oară în istorie„, a spus Zelenski pe Telegram, potrivit news.ro.

Dacă Ucraina va putea găzdui concursul muzical european anul viitor este neclar. Zelenski este încrezător că Ucraina va câştiga războiul pe care Rusia l-a început pe 24 februarie. „Slavă Ucrainei!„, a spus Zelenski.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și