Închide meniul

Repercusiuni grave şi în sport după ce patru persoane au murit în asaltul asupra Capitoliului. "Este deranjant, dezgustător şi trist"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2021, 5:49 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Repercusiuni grave şi în sport după ce patru persoane au murit în asaltul asupra Capitoliului. "Este deranjant, dezgustător şi trist"

Profimediaimages

Incidente în Statele Unite, la Capitoliu

O femeie a fost ucisă în timpul protestelor, până ca forţele de ordine să anunţe că au securizat clădirea Capitoliului. Problemele grave din capitală au avut mari repercusiuni şi în sport. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un meci de baschet, amânat din cauza incidentelor de la clădirea Capitoliului

S-a luat decizia că meciul de baschet dintre George Washington și UMass nu se mai poate disputa în condiţii normale şi a fost amânat. Acesta va fi reprogramat după ce se va încheia starea de urgenţă din capitala Statelor Unite.

Confruntările din NBA s-au disputat confrom programului. Totuşi, la finalul disputei dintre Phoenix Suns şi Raptors, Kyle Lowry a refuzat să vorbească despre meci şi a avut un discurs surprinzător. 

"Spunem că 2021 este un nou an, dar predomină încă aceleaşi situaţii. Faptul că unui grup de oameni i-a fost practic permis să pună stăpânire pe Capitoliu, fără niciun pic de efort…", a declarat sportivul de la Toronto Raptors.

"Bineînţeles, este deranjant. Este dezgustător şi chiar cred că este trist. Se pare că nimic nu se mai opreşte şi pare că nimic nu se îmbunătăţeşte. Toate gândurile mele se îndreaptă către asta", a declarat şi antrenorul lui Raptors, Nick Nurse.

Reclamă

Conforma observatornews.ro, sesiunea Congresului SUA destinată certificării victoriei lui Biden a fost reluată. De asemenea, primarul capitalei SUA a instituit starea de urgenţă în DC timp de 15 zile până pe 21 ianuarie, la ora 15:00, a doua zi după ce Biden va fi învestit preşedinte.

Bilanţul provizoriu al conflictului arată că patru persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite. Poliția din Washington a anunțat că 13 persoane au fost arestate, după protestele din SUA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și