Închide meniul

Românul condamnat la 99 de ani de închisoare, pentru 6 crime, a fost eliberat, după 22 de ani de detenţie

Antena Sport Publicat: 22 mai 2020, 11:46

Reclamă
Românul condamnat la 99 de ani de închisoare, pentru 6 crime, a fost eliberat, după 22 de ani de detenţie

Realitatea

Bărbatul a stat 22 de ani în închisoare

Marius Csampar, cunoscut drept "vânătorul de oameni" a comis șase crime, între anii 1994 și 1997, Marius Csampar a comis prima crimă când avea doar 16 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La doar 22 de ani a și fost condamnat la închisoare pe viață. Acesta a ieşit din închisoare după ce a ispăşit 22 de ani din pedeapsă. 

"Admite cererile de liberare condiţionată privind pe condamnatul CSAMPAR MARIUS. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului CSAMPAR MARIUS, din executarea pedepsei detenţiunii pe viaţă, aplicată prin sentinţa penală nr. 372/2014 a Tribunalului Giurgiu. Dispune punerea în libertate a condamnatului CSAMPAR MARIUS de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 376/2015 emis de Tribunalul Giurgiu, dacă nu este arestat în altă cauză," se arată în decizia magistraţilor de la Tribunalului Mehedinți.

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:50 PAOK – Panathinaikos 3-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, victorie crucială în lupta pentru titlu! 21:45 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 1-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 20:50 Mihai Stoica a auzit ce a spus Gigi Becali şi a reacţionat imediat: „Faci asta şi poţi să deschizi capacul de la sicriu” 20:03 Reacţia categorică a lui Mircea Lucescu, după ce Dan Şucu ar fi ales noul antrenor de la Rapid: „Soluţia cea mai bună!” 20:03 FotoMoştenitorii lui Diego Maradona cer Balonul de Aur furat de la tatăl lor! Cum încearcă să anuleze vânzarea trofeului 19:49 Germania – Letonia 8-1 și Cehia – Danemarca 7-4 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei Vezi toate știrile
Citește și