Închide meniul

Ronaldinho, pus în libertate! Suma pe care o plăteşte pentru a putea pleca din Paraguay

Antena Sport Publicat: 25 august 2020, 6:20 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ronaldinho, pus în libertate! Suma pe care o plăteşte pentru a putea pleca din Paraguay

Zuma Press / Nathalia Aguilar via Hepta

Ronaldinho a fost eliberat

  • Ronaldinho a fost la închisoare în Paraguay după ce a intrat în țară cu un pașaport fals

Decizia judecătorului paraguayan a fost valabilă şi pentru fratele lui Ronaldinho, Roberto de Assis Moreira, care fusese şi el reţinut în acelaşi dosar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul fotblist şi fratele lui au fost obligaţi de judecător la plata unor despăgubiri de 90.000 de dolari, respectiv 110.000 de dolari, dar au dreptul să părăsească Paraguayul.

Ronaldinho, intrat ilegal în Paraguay

Ronaldinho, fost jucător la Barcelona și câștigător al Balonului de Aur în 2007, a fost la închisoare în Paraguay după ce a intrat în țară cu un pașaport fals, alături de fratele său.

Reclamă

La 7 aprilie, ei au fost elberaţi din închisoare şi plasaţi în arest într-un hotel din Asuncion, după ce au plătit o cauţiune de 1,6 milioane de dolari, 800.000 pentru fiecare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro!
Fotbal extern • 25 mart., 17:36
FOTO
Dani Alves a fost eliberat din închisoare după ce a plătit cauţiunea de 1 milion de euro! Primele imagini cu el în libertate!
Robinho a fost arestat
Extra • 22 mart., 9:07
Robinho a fost arestat! Fostul star al naţionalei Braziliei va sta nouă ani în închisoare pentru viol
Dănuț Lupu este inculpat într-un alt dosar penal
Extra • 8 mart., 17:55
Dănuț Lupu, inculpat într-un alt dosar penal! Lovitură imensă pentru fostul internațional, care a primit aviz pentru eliberare
Veste imensă pentru Dănuț Lupu
Extra • 22 feb., 12:26
Veste imensă pentru Dănuț Lupu: „Aviz pozitiv!”. Când poate fi eliberat din închisoare
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu
Extra • 24 ian., 22:54
Dumitru Dragomir sare în ajutorul lui Dănuţ Lupu: „Va ieşi un om curat!”. Când ar putea fi eliberat din închisoare