Închide meniul

Ronaldinho rupe internetul cu noile videoclipuri! Apariție de senzație alături de o trupă de hip-hop. "Plănuim opt lansări"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 15:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Ronaldinho rupe internetul cu noile videoclipuri! Apariție de senzație alături de o trupă de hip-hop. "Plănuim opt lansări"

Ronaldinho, imagini de senzație

Hepta

Ronaldinho a fost eliberat dintr-o închisoare din Paraguay în luna aprilie a anului trecut, după ce a fost prins încercând să treacă granița cu documente false. Odată ce a devenit din nou un cetățean liber, brazilianul și-a îndreptat atenția catre industria muzicală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldinho, vedetă în videoclipurile de hip-hop

Fostul mare fotbalist al Barcelonei a fost atracția principală în ultimul videoclip filmat de formația Tropa do Bruxo. Ronaldinho apare la o masă de poker și este înconjurat de mai multe femei.

"Mi-a plăcut mereu R&B-ul, rap-ul, hip hop-ul, iar trap-ul  a crescut enorm în ultimii ani. Este un trend popular în rândul tinerilor din Brazilia, este un gen care are mai puține reguli. Se folosește de platformele și rețelele de socializare în avantajul său", a spus brazilianul într-un interviu acordat celor de la Globo.

Ronaldinho: "Mi-aș dori ca muzica mea să atinga inimile oamenilor"

Ronaldinho a fost întrebat ce planuri are în vedere pentru viitorul său în industria muzicală.

Reclamă

"Mi-aș dori ca muzica mea să atingă inimile oamenilor. Uniunea dintre muzică și sentimente este o bucurie pentru mine. Îmi transpun trăirile zilnice prin muzică. Plănuim opt lansări în cadrul acestui proiect, ne ocupăm de toate lucruile cu foarte multă pasiune", a mai spus Ronaldinho.

Brazilianul a mai lansat piese și în trecut. În 2016, acesta a creat un imn pentru sportivii de la Jocurile Paralimpice de la Rio. Un an mai târziu, Ronaldinho și-a lansat primul single, intitulat "Singur". Apoi, in 2019, el a scos o melodie despre politică.

Ronaldinho a refuzat să comenteze dacă timpul petrecut anul trecut în spatele gratiilor l-a inspirat să ia muzica în serios în 2021.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și