Închide meniul

Ruby vrea să participe din nou la Asia Express. E dispusă să îşi lase iubitul acasă şi să îl aibă alături pe Ianis Hagi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 iulie 2020, 12:40 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Ruby vrea să participe din nou la Asia Express. E dispusă să îşi lase iubitul acasă şi să îl aibă alături pe Ianis Hagi

Instagram

Ruby îşi doreşte să concureze cu Ianis Hagi la Asia Express

De această dată nu mai ia în calcul să participe lângă Adrian Robert Grigoriţă, ci să îl aibă alături de Ianis Hagi. Este convinsă că şi-ar mări astfel şansele de a da lovitura.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ruby vrea să concureze cu Ianis Hagi la Asia Express

Ruby este sigură că Ianis Hagi şi-ar putea face cel mai bun cantonament în Asia. Fiul "Reglui-ar întoarce în cea mai bună formă la Rangers.

Eu am auzit la știri despre Ianis, acum vreo 2-3 săptămâni, că este foarte talentat, că face treabă cu mingea. S-ar putea să facă treabă. Îl luăm cu noi, îl punem la treabă în India. E tânăr, e în putere", a anunţat Ruby pentru PRO FM.

Ruby are o notorietate incredibilă. Artista din Medgidia are nu mai puţin de 1.4 milioane de urmăritori pe Instagram. Internaţionalul român are un număr mai mic de fani pe reţelele sociale. Ianis Hagi este urmărit de 255.000 de oameni.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și