Închide meniul

Rusia a invadat Ucraina | Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina: ”Eroul nostru, mândria noastră”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 februarie 2022, 8:56

Rusia a invadat Ucraina | Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina: ”Eroul nostru, mândria noastră”

Vitaliy Sapylo, ofițer de 21 de ani, și-a dat viața pentru Ucraina

Facebook Karpaty

Vitaliy Sapylo a fost jucător la academia de fotbal din Karpaty și locuia acum lângă Lvov. Lectorul Roman Kobylnyk a fost cel care a făcut anunțul tragic pentru comunitatea din Sokilnyky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eroul nostru, consăteanul nostru, mândria noastră! Suntem alături de părinți și de familie. Și-a dat viața pentru noi. Vitaliy Sapylo, un ofițer, un comandant pe tanc, a murit noaptea trecută, în bătălia de lângă Kiev”, a fost anunțul făcut de Kobylnyk.

Rusia a invadat Ucraina | Reacția lui Joe Biden

Joe Biden a declarat, sâmbătă, că alternativa la sancţiunile contra Rusiei pentru invadarea Ucrainei ar fi un al Treilea Război Mondial.

„Există două opţiuni: Începe al Treilea Război Mondial, adică fizic să intri în război cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen.

Rusia a invadat Ucraina | ”Rusia va plăti un preţ mare”

Preşedintele rus Vladimir Putin, atacând Ucraina, „obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

Reclamă

Biden a mai prezis că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războiul aduce Europa şi NATO mai aproape.

Rusia a invadat Ucraina | Trump l-a elogiat pe Vladimir Putin

Fostul preşedinte american Donald Trump l-a elogiat pe „inteligentul” Vladimir Putin şi i-a criticat pe liderii occidentali pe care el i-a considerat „atât de proşti”, sâmbătă seară, la o mare convenţie anuală a conservatorilor american, în Orlando (Florida), informează AFP.

NATO, a spus el, „pare orice, în afară de inteligent” lovind Rusia cu sancţiuni în loc să decidă să „o sfărâme în bucăţi – cel puţin psihologic”.

Reclamă 4 / 0/3

„Problema nu este că Putin este inteligent, pentru că sigur este”, a continuat el. „Adevărata problemă este că liderii noştri sunt atât de proşti”, a afirmat el, acuzând „slăbiciunea” succesorului său Joe Biden pentru invadarea Ucrainei de către Rusia.

El l-a calificat pe Volodimir Zelenski drept un „bărbat curajos”, afirmând în acelaşi timp că este neadevărat faptul că preşedintele ucrainean l-ar fi disculpat de scandalul care a dus la primul său proces de destituire.

„Ca toată lumea să înţeleagă, acest oribil dezastru nu ar fi avut loc niciodată dacă alegerile noastre nu ar fi fost trucate”, a mai spus fostul preşedinte în discursul său de 86 de minute, reluând una dintre acuzaţiile sale preferate fără însă să aducă dovezi.

Citește și:
Recomandări
  • Vitaliy Sapylo, un comandat de tanc și ofițer de doar 21 de ani, a murit
  • Acesta și-a pierdut viața în bătălia de lângă Kiev

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și