Închide meniul

Rustu, în stare critică după ce a fost confirmat cu coronavirus

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 martie 2020, 16:53

Reclamă
Rustu, în stare critică după ce a fost confirmat cu coronavirus

Profimedia

Rustu Recber a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

Rustu, în vârstă de 45 de ani, s-a infectat cu coronavirus într-o vacanţă petrecută cu soţia sa în SUA. Cei doi soţi au fost criticaţi pe reţelele de socializare după ce au refuzat să intre în carantină la întoarcerea în SUA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţia fostul portar de la Fenerbahce a dat detalii despre starea de sănătate a soţului său. 

"Sper să te vindeci, iubirea mea. Luptă, virusul nu te poate învinge! Nu-și face griji în privința mea, sunt bine. Soarta ta e în mâinile doctorilor, asistentelor și a celor care fac o muncă de peste o mie de ori mai prețioasă decât a noastră", a  fost mesajul lui Işli Rustu. 

Cine este Rustu Recber

Rustu Recber a evoluat la trei echipe în toată cariera sa: Fenerbahce, Barcelona şi Besiktas. Portarul turc cu 124 de selecţii în naţionala Turciei are în palmares şi 7 trofee. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și