Închide meniul
Foto

S-a aflat câţi bani a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare

Publicat: 27 iulie 2021, 16:53

Reclamă
S-a aflat câţi bani a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare

Alex Velea a plătit o sumă importantă pentru inelul de logodnă

Colaj Instagram

Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia după opt ani de relaţie. Vestea a făcut-o pe contul său de Instagram, iar imaginea a devenit virală. A adunat deja peste 64.000 de aprecieri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Velea a plătit o sumă importantă pentru inelul de logodnă

A zis “Da”! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!„, a fost mesajul transmis de Alex Velea la numai câteva ore după ce a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE.

https://www.instagram.com/p/CRnyO_mn6Pb/

Inelul de logodnă ales de Alex Velea este din aur alb de 18 carate, cu safire galbene şi diamante. Are în total 68 de pietre, dintre care 20 de safire şi 48 de diamante. Vedeta nu s-a uitat la bani şi l-a cumpărat de la un magazin de bijuterii a cărui imagine este chiar iubita lui.

Potrivit fanatik.ro, inelul este trecut la rubrica bijuteriilor exclusiviste ale magazinului, preţul fiind unul extrem de „piperat”. Mai exact, acesta se vinde cu 18.835 de lei, adică peste 3.800 de euro. Are un gramaj total de 7.67 de grame, fiind realizat în întregime manual.

Reclamă
Reclamă

Alex Velea şi Antonia au doi copii împreună. „Sunt cel mai bun tată”, a ţinut să asigure Velea.

Alex Velea, dezvăluiri spectaculoase. „Voiam să mă fac pădurar!”

Velea a povestit că a fost atras de fotbal încă de când era copil. A copilărit în Craiova şi era fan înfocat al echipei din Bănie.

Când eram mic voiam să mă fac pădurar. Mama lucra la Centrul de Cercetări şi Încercări în Zbor, într-o bază militară, şi încă de pe vremea comuniştilor, când mă mai lua îmi spunea: ‘Vezi că o să te întrebe răposatul, directorul de acolo, ce vrei să te faci! Spune pilot de încercări’. Mă întreba şi până acolo uitam şi spuneam că vreau să mă fac pădurar.

Reclamă

După asta cred că de prin clasa a 4-a am ştiut că vreau să mă fac muzician. Mi-am dorit de mic atmosfera de la concerte!„, şi-a amintit Alex Velea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și