Închide meniul

S-a aflat ce avere au Prinţul Harry şi Meghan Markle. Dezvăluiri surprinzătoare după interviul cu Oprah care a zguduit Casa Regală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 martie 2021, 6:55

S-a aflat ce avere au Prinţul Harry şi Meghan Markle. Dezvăluiri surprinzătoare după interviul cu Oprah care a zguduit Casa Regală

Profimediaimages

Harry şi Meghan Markle, intervievaţi de Oprah

Au ţinut să anunţe că, în acest moment, sunt "independenţi financiar". Cel mai important rol pentru a ajunge în această situaţie l-a avut moşternirea lăsată de Prinţesa Diana pentru Harry. Şi Meghan Markle a strâns o sumă importantă din cariera de actriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce avere au prinţul Harry şi Meghan Markle

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o avere, potrivit Forbes, de aproximativ 10 milioane de dolari (n.r. 8.4 milioane de euro). O treime din această sumă a fost investită numai pentru renovarea conacului Frogmore Cottage, în care cuplul locuia înainte de plecarea în Statele Unite, anunţă Daily Star.

Prinţesa Diana, care a murit într-un accident în urmă cu 23 de ani, i-a lăsat lui Harry o moştenire de aproximativ 6.5 milioane de lire sterline (n.r. 7 milioane de euro). La această sumă s-a adăugat şi o colecţie impresionantă de bijuterii.

"Am păstrat toată moştenirea pe care mi-a lăsat-o mama, fără asta nu am fi reuşit. Ea a prevăzut evenimentele care aveau să se întâmple şi am simţit cu adevărat prezenţa ei", a declarat prinţul Harry, care câştiga aproximativ 40.000 de euro în Armată, acolo unde era pilot pe elicopter.

Şi Meghan a adunat o sumă importantă de bani din carieră. Actriţa a câştigat peste 4 milioane de euro din filmele în care a jucat. în serialul "Suits" încasa aproximativ 40.000 de euro pentru fiecare episod.

Reclamă

Prinţul Harry, fan declarat al sportului

Prinţul Harry s-a remarcat în sport, acolo unde a jucat polo şi rugby. A fost preşedinte onorific al England Rugby 2015, atunci când englezii au organizat Cupa Mondială. Prinţul moştenitor al coroanei îndeplinise o funcţie similară şi la Invictul Games, competiţie polisportivă pentru persoanele cu dezabilităţi.

Soţul lui Meghan Markle este şi un împătimit al schiului şi motocrosului. Harry a recunoscut că urmăreşte şi meciurile de fotbal. Este fan înfocat al lui Arsenal şi a dezvăluit că a suferit în momentul în care "tunarii" au fost eliminaţi din optimile Champions League de Bayern. Potrivit The Sun, prinţul a fost "devastat" în momentul în care nemţii s-au calificat cu scorul general 10-2.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și