Închide meniul
Foto

S-a aflat motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf nu mai poartă verigheta. Soţul Anamariei Prodan, dat de gol de cine se aştepta mai puţin

Reclamă

Publicat: 31 iulie 2021, 19:50

S-a aflat motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf nu mai poartă verigheta. Soţul Anamariei Prodan, dat de gol de cine se aştepta mai puţin

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf / Foto: Instagram

Instagram

Laurenţiu Reghecampf a apărut fără verighetă în timpul conferinţei presă în care a fost prezentat oficial la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-a aflat motivul pentru care Laurenţiu Reghecampf nu mai poartă verigheta

Şi astăzi, într-o altă conferinţă, Reghecampf a avut o apariţie publică în care nu purta verigheta la mână.

Fiica sa vitregă, Sarah Dumitrescu, a ţinut să aducă lămuriri în privinţa imaginilor care au alimentat zvonurile despre un divorţ în familia Reghecampf.

„Nu poartă verigheta pentru că are două diamante căzute şi este la firma Cartier să le pună!”, a declarat Sarah pentru Antena 1.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tibi Dumitrescu nu este la prima intervenţie în scandalul de divorţ prin care trece famili sa.

Reclamă

Scandalul ia proporţii în familia Anamariei Prodan: „Femei de factură joasă!”

Sarah Dumitrescu a lansat ieri un atac violent la adresa presupuselor amante ale lui Laurenţiu Reghecampf.

„Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai :)!

Toate astea ce intră în această categorie. Râd cu prietenii lui Laurenţiu şi spunem că merită bătute cu biciul ud! La fel şi bărbații care cred în așa gunoaie merită să fie puși pe cruce răstigniți, ca să nu își mai bată joc de familiile lor şi să nu mai aducă suferinţă copiilor lor.

Reclamă 4 / 0/3

Deci, tatăl meu Laurenţiu asta mi-a spus: ‘niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi‘”, a spus Sarah Dumitrescu pentru aceeaşi sursă.

Laurenţiu Reghecampf, vacanţă în Grecia cu o tânără misterioasă

Anamaria Prodan a dat asigurări că a ştiut despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf în Grecia. Ea a dezvăluit că soţul ei s-a dus acolo pentru a se ruga la o mănăstire.

„Soțul meu a plecat cu Luca, băiatul meu, să se roage la mânăstire. Trebuia să-l ia și pe cel mic, dar bebe a vrut să rămână în vacanță. Să nu avem discuții că-l acopăr sau ceva, vă dau ceva de la soțul meu. Normal că știam că este acolo

Nici nu mă uit la poze. Soțul meu știe ce face și cu cine stă la masă. Dacă stă cu cineva la masă probabil are ceva de discutat 100%. Reghecampf este UNIC!
Eu sunt în Dubai. Muncesc. Avem companie aici. Laurențiu a mers că a simțit să se roage. A obosit și el de tot și noi și copiii. Vrem să scăpăm de asta toți„, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Recomandări
  • Reghecampf, apariţie publică fără verighetă
  • Detalii oferite de Sarah Dumitrescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League Vezi toate știrile
Citește și